Og 2011 er allerede godt i gang 🙂 Sidste år der lavede jeg en “Det vil jeg nå i 2010” liste, den kan ses her, den tænkte jeg at ville lave en status på 🙂

De bløde ønsker/mål:

 1. Jeg fik ikke lavet de ønskede 6 projekter, det blev kun til et par stykker 🙁
 2. Sunbounceontour.dk projektet stagnerede, da der kun var 5 mand på den sidste tur. Samtidigt så opstod Creativeplayhouse konceptet, så det tog lidt over 🙁
 3. Jeg er blevet bedre til at kontakte fremmede, for at bede om et billede. Så det var en en success 🙂
 4. Jeg fik arrangeret et par workshop på jobbet, og deltager en en del andre 🙂
 5. Jeg har ikke brugt mit kamera en gang om dagen, men det var jeg godt klar over ikke ville ske 🙁
 6. Jeg har ikke haft 2 blogindlæg hver uge, men i snit så har jeg haft over knap 3 indlæg om ugen 🙂

Teknik delen:

 1. Den nye TC-20E Ⅲ Teleconverter: den er på vej :p
 2. Jeg fik lavet en masse portrætter, så macro ringene blev det ikke til 🙁
 3. Jeg fik hurtigt købt en ny Macbook Pro 🙂
 4. Det gik fra Sunbounce til lys, så det blev ikke til en større sunbounce 🙁
 5. 14-24 blev det ikke til år 🙁
 6. 24-70 det blev indkøbt 🙂
 7. Et D700 blev det også til 🙂

Alt i alt, så har jeg haft et super godt foto år, jeg har lært rigtigt meget og fået mange nye foto kollegaer, det sidste er klart det fedeste 🙂

Jeg er rigtig glad, for at jeg har en sjat besøgende på bloggen, der kommer dag efter dag også selv om at det ikke lige kommer indhold dagligt. Det er med til at sørge for at jeg nok skal prøve at levere sigende indhold 🙂

Fot0101.dk blev også lanceret, og der er blevet taget godt imod det, faktisk er der nu 225 bruger på sitet, og det betyder at der er kommet ca. 1 ny brugere på sitet om dagen, det er da rimeligt godt 🙂 Det vil fortsat blive udviklet og selv om at jeg havde satset på julen 2010, så bliver den næste funktion først lanceret ultimo Januar :/

Min personlige foto stil, den har rykket sig en del i år, faktisk mere end jeg lige havde forventet. Det skyldes ikke mindst Creativeplayhouse konceptet af Christian Hansen og muligheden for at få serveret modeller og hjælpere, så en stor tak til alle deltagerne 🙂

Nogle vellykkede personlige projekter det blev det da også til. Bla mit bil/gangsta shoot, som kan ses her

Eller mit Hitman shoot 🙂

En anden fed ting, det er at jeg har fået lov til at hjælpe en del fotografer, med at komme videre inde for foto verden, bla. Mr. Raw, fik en hjælpende hånd her. Selv om at han har været tung at danse med, så har det været hyggeligt at diskutere og få afprøvet sine argumenter, langt ude på de sene natte timer 🙂

Jeg har også lært, at men ikke behøver at være ung og “hip” for at hygge sig med foto. Det lærte jeg efter et besøg hos de sure gamle mænd, derefter der har jeg besøgt dem, mere eller mindre hver onsdag, hvor vi nørder og diskutere 🙂 Så tak til de sure gamle mænd.

2010 var også året, hvor folk begynde at ringe efter mig til opgaver, af forskellige slags. Det er lækkert, dog har jeg været påpasselig med hvad jeg har lavet, da jeg oftest mangler tiden til at lave billederne færdige, og jeg mangler da også at levere nogle billeder endnu, men de er på vej 🙁

Men som sagt 2010, har været et rigtigt godt foto år for mig, der er sket meget og som jeg går igennem min blog, side for side. Så bliver jeg overrasket over hvor meget jeg har skrevet om og haft tid til at lave 🙂

Jeg håber at 2011 vil blive lige så godt et foto år, dog vil det starte mere ud med husbyggeri, da vi endelig er kommet i gang med det 🙂

Vi ses omkring kameraet i 2011, jeg ser allerede frem til den næste workshop 🙂

3 kommentarer

 • Godt indlæg… Og er glad for du har synes om 2010… Har jeg også… Og dejligt med nye bekendte… Er glad for alle dem CP har fået mig til at møde… Ja selv mr. Raw… 🙂 og alle de oplevelser der har været såsom køretur til Tyskland og kaffe en mandag morgen på djævleøen og ja selv de mange forfejlede forsøg på at fange mr McNally… 🙂 good times… Ser frem til mange flere i 2011…!!

 • Hej Jakob! Ville bare lige sige, at det har været fedt atse hvordan din blog har udviklet sig over det sidste år. Det er
  vildt sejt at du giver den så meget gas med noget du brænder for,
  selv om du har både krævende job og familie. Top notch!
  Mikkel

 • God damn! Jeg missede både Daisy’s & Fadbamsen’s nytårstale, men din nåede jeg inden den blev oversvømmet af alt for mange kommentarer 😉
  Rigtig god opsummering på 2010, som jo for mange kun går en vej (heldigvis) – mod bedre billeder, kundskab, m.m. Det har været rigtig fedt at din blog i 2010, Jakob, og jeg håber virkelig at du holder gryden i kog ….