Fotografiske Projekter

Fotografiske projekter er min måde at holde mig selv aktiv og kørende. Projekter fordre min keativitet, pirre min nysgerrighed og gør mig lidt klogere på resten af verden.

Med fotografiske projekter og personligt fotografi har jeg som fotograf muligheden for at undersøge interessante emner og give mit besyv med.

En mand med VR briller

40 Hours

Det meste af vores tilgængelige tid bruges til at arbejde, dvs. på kontoret. Dette er billeder fra min daglige rutine, fra et kontor, hvor vi arbejder med “IT”.
Forsiden af den anden side af kampkunsten

Den anden side af kampkunsten

For nogen tid siden, blev jeg provokeret af sætningen ”vi vil ikke associeres med kampsport”, derefter gik jeg i gang med dette billedprojekt. En stor del af mit liv, har jeg dyrket kampkunst, eller kampsport om man vil. Det er en indgroet del af mig, og har uden tvivl været med til at forme mig.
Mand der laver release pushup

10.000 Swings

En gruppe mennesker tog udfordringen op og lavede 10.000 Kettlebell-gynger på 30 dage.
Mathias Buch Iversen sidder i sin seng og kigger ud af vinduet.

Mathias

Mathias er bestemt en af de mere inspirerende mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg arbejdede med ham for længe siden, og næsten fra en dag til en anden forvandlede han sig fra en forretningsmand til en varmhjertet verden udforske.
en Sort og hvid landevej med træ'er

Den anden vej

Den anden vej er et lille fotografisk essay.
Landskabs billeder

Landskaber

Landskaber fanget rundt om i verden
Muai Thai bokser portræt

The finals

Projektet er blevet udført på dagen for det danske nationale mesterskab i Muaythai 2014. Billederne optages lige efter afholdelsen af finalen, hvor jeg modtog både vinderen og 2. pladsen foran kameraet.
Et aftenbillede af møntvaskeriet Princessevask på amager.

Møntvaskeriet

Vaskeri er på en eller anden måde kedeligt kedeligt og samtidigt dybt fascinerende. De blev engang bygget, og derefter blev de efterladt som en bukke i tiden, hvor intet sker, og det eneste, der ændrer sig, er de mennesker, der kommer og går.

Vil du vide mere om fotografiske projekter, samt personligt fotografi, kan du tage et kig på: Har du noget at fortælle