Projekter

40 Hours

Det meste af vores tilgængelige tid bruges til at arbejde, dvs. på kontoret. Dette er billeder fra min daglige rutine, fra et kontor, hvor vi arbejder med “IT”.

Den anden side af kampkunsten

For nogen tid siden, blev jeg provokeret af sætningen ”vi vil ikke associeres med kampsport”, derefter gik jeg i gang med dette billedprojekt. En stor del af mit liv, har jeg dyrket kampkunst, eller kampsport om man vil. Det er en indgroet del af mig, og har uden tvivl været med til at forme mig.

10.000 Swings

En gruppe mennesker tog udfordringen op og lavede 10.000 Kettlebell-gynger på 30 dage.

Mathias

Mathias er bestemt en af de mere inspirerende mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg arbejdede med ham for længe siden, og næsten fra en dag til en anden forvandlede han sig fra en forretningsmand til en varmhjertet verden udforske.

Den anden vej

Den anden vej er et lille fotografisk essay.

Landskaber

Landskaber fanget rundt om i verden

The finals

Projektet er blevet udført på dagen for det danske nationale mesterskab i Muaythai 2014. Billederne optages lige efter afholdelsen af finalen, hvor jeg modtog både vinderen og 2. pladsen foran kameraet.

Møntvaskeriet

Vaskeri er på en eller anden måde kedeligt kedeligt og samtidigt dybt fascinerende. De blev engang bygget, og derefter blev de efterladt som en bukke i tiden, hvor intet sker, og det eneste, der ændrer sig, er de mennesker, der kommer og går.