I disse dage, der er jeg på Kick Off i Tallin. Det betyder at kameraet skal lege lidt tourist, det plejer det ellers ikke at gøre 🙂 Tallinn er hovedestaden i Esland, og ligger ca halvanden times,  flyve tur København. Det ligger lidt højere oppe imod nord end Danmark, så der er godt med sne 🙂

Så i går efter arbejdet, der mødtes vi ude i lufthavnen, fik noget god mad og et par kolde øl på Herrford, og så af sted.

Jeg har pakket rimeligt let med grej denne gang. Det blev til Mit D700 en håndfuld objektiver, bla. 50mm f/1.4, Mit fisheye 10.5mm, og et lille plastik objektiv som jeg vil komme ind på en anden god gang 🙂

Efter en hygge aften i baren (det skal man jo ;)), det var lidt spøjst, vi havde fået drinks billetter, men man kunne ikke rigtigt bruge den, da man så enten betale for meget for en lille øl eller for lidt til en stor øl. Så vi måtte være lidt kreative med bestillingerne :). Må men en gang i nat kom jeg i seng og det blev det til en god nats søvn.

Dagen i dag står så på en masse fagligt, men vi startede dog lige med med, en tur rundt i byen. Hvor vi blandt andet så det sted, hvor Dannebro faldt ned.

Tallinn er en god blanding af nyt og gammelt, mange af husene er enten helt nyistandsatte eller ved af falde sammen, det virker ikke som om at der er nogen gylden middelvej. Men der er nogle lækre træhuse, det var bare ærgerligt at vi kun kørte forbi dem på vej til den gamle bydel, så jeg kunne ikke lige snuppe et ordentligt billede af dem.

Nå men jeg skal lige have noget frokost, inden vi skal i gang med alt det faglige. Jeg skulle bare lige have tømt mit kamera inden 🙂

Jeg har også husket min Sony Geotracker, så denne gang vil der komme noget om geotagging i nær fremtid.

2 kommentarer

  • Uhh me want to go 🙂
    Var der tilbage i 90’erne. En fantastisk by, men der er nok desværre ikke helt så billigt længere som der var den gang 🙂

    //theis

  • Jeps det er et interessant sted.
    Jeg tror man kunne lave nogle fede workshops, i den gamle bydel, eller nogle af de gamle ødelagte træhuse der er der overe 🙂