Om

Fotograf Jakob Kjøller i metroen-

Historien er i billederne

Jeg er fotograf. Det er det, jeg lever og brænder for. Og jeg elsker at dele min passion, derfor underviser jeg ivrigt og gerne alle interesserede på alle niveauer.

Når jeg tager billeder er det min mission at fange den historie, som gemmer sig i det udvalgte motiv. Det kan være historien om visionær og fremtidsorienteret forretningsmand, en grænsesøgende musiker eller en holistisktænkende alternativ behandler. Det handler om at få dybden i mennesket med, så billedet aldrig bliver fladt og uvedkommende.

Jeg håber, at billederne på dette website fortæller dig netop denne historie.

Min vej

Min vej til at leve som fotograf har været broget, og jeg har taget forskellige ting med mig gennem livet, som i dag har givet mig evnen til at leve som professionel fotograf. Jeg har taget billeder, siden jeg var barn, men da jeg var ung, valgte jeg at uddanne mig til IT-konsulent. Den tid har givet mig evnen til hurtig at løse problemer og tænke på det “store billede” – ikke mindst når jeg på en fotoopgave oplever, at det hele ikke går, som planlagt. Hvis det regner på en bryllupsdag, skal parret jo stadig have smukke billeder fra dagen😉

I dag løser jeg opgaver inden for erhverv, personlige portrætter, bryllupper og ikke mindst fotografiske essays.

Min tekniske interesse har også inspireret mig til at arbejde med kameraets tekniske virkemidler – og det er typisk også inden for de tekniske virkemidler, at jeg holder workshops og kurser, for når man behersker teknikken, får man friheden til at fokuserer på kompositioner og motiver.

Ved siden af mit arbejde og fotograferingen har jeg i mange år dyrket karate og har det sorte bælte; det har udviklet min evne til at koncentrere mig og fokusere i afgørende øjeblikke – også selv om omgivelserne er urolige..

Kulminationen mellem mine interesser kan blandt andet ses i de kunstudstillinger jeg har lavet af kampsportsudøvere.