Det var så i dag det skete, D600 blev lanceret. Jeg har længe gået og kigget på på Nikonrumors, for at se hvordan det nye D600 kom til at se ud.

Jeg vil ikke sige at jeg som sådan var skuffet, kameraet var ok, og egentligt godt nok til mit brug, i hvertifælde langt hen af vejen.

Men jeg syntes at den pris, det blev luftet måske ikke lå langt nok fra D800’s pris, til at jeg ville gå på “kompromi”, for at spare nogle tusinde. Men se FotoTv’s repotage fra Nikons pressemøde idag her

Derfor tænkte jeg i morges hurtigt, skrev til min kamera pusher, og 10 min senere var aftalen i hus. Med andre ord, der er er et D800 på vej til mig, forhåbentligt modtager jeg det i morgen, så jeg kan havde det med på Creative Playhouse i weekenden 😉

Men hvorfor blev det et D800??

Jo, jeg er godt nok forelsket i et D4’ern, men jeg har gået og kigget på de billeder jeg laver, og har lavet i det sidste stykke tid. Det gjorde mit valg nemt, det blev et D800.

Pt. laver jeg mest portætter, og diverse stills/landskaber. Der kan jeg faktisk godt bruge de mange megapixel, så derfor blev det et D800 😉

Men men men, man kan ikke lave en omelet uden at smadre et par æg. Så jeg smed mit elskede D700 på Dba.dk, jeg må konkludere, at det har sku nok været for billigt. For det blev solgt til prisen, på under 30 min.

Her til aften blev det hentet, og jeg er uden kamera 🙁

Jeg ved ikke om i kan huske Brian fra fotomalia, han solgte sit D700 i foråret for at købe et D4. Han pev, pev og atter pev, over at han ikke fik hans D4’er. Og jeg tænkte; “Tag dig sammen mand, det er bare et kamera….”.  Men lige nu ved jeg hvordan Brian havde det…… 😉

Tags: , , ,

Categorised in:

This post was written by jakob