Det var så i dag det skete, D600 blev lanceret. Jeg har længe gået og kigget på på Nikonrumors, for at se hvordan det nye D600 kom til at se ud.

Jeg vil ikke sige at jeg som sådan var skuffet, kameraet var ok, og egentligt godt nok til mit brug, i hvertifælde langt hen af vejen.

Men jeg syntes at den pris, det blev luftet måske ikke lå langt nok fra D800’s pris, til at jeg ville gå på “kompromi”, for at spare nogle tusinde. Men se FotoTv’s repotage fra Nikons pressemøde idag her

Derfor tænkte jeg i morges hurtigt, skrev til min kamera pusher, og 10 min senere var aftalen i hus. Med andre ord, der er er et D800 på vej til mig, forhåbentligt modtager jeg det i morgen, så jeg kan havde det med på Creative Playhouse i weekenden 😉

Men hvorfor blev det et D800??

Jo, jeg er godt nok forelsket i et D4’ern, men jeg har gået og kigget på de billeder jeg laver, og har lavet i det sidste stykke tid. Det gjorde mit valg nemt, det blev et D800.

Pt. laver jeg mest portætter, og diverse stills/landskaber. Der kan jeg faktisk godt bruge de mange megapixel, så derfor blev det et D800 😉

Men men men, man kan ikke lave en omelet uden at smadre et par æg. Så jeg smed mit elskede D700 på Dba.dk, jeg må konkludere, at det har sku nok været for billigt. For det blev solgt til prisen, på under 30 min.

Her til aften blev det hentet, og jeg er uden kamera 🙁

Jeg ved ikke om i kan huske Brian fra fotomalia, han solgte sit D700 i foråret for at købe et D4. Han pev, pev og atter pev, over at han ikke fik hans D4’er. Og jeg tænkte; “Tag dig sammen mand, det er bare et kamera….”.  Men lige nu ved jeg hvordan Brian havde det…… 😉

7 kommentarer

 • Haha…. Og tænk at du så nonchelant bare svarede at du måske ikke fik det inden weekenden og SAGTENS kunne vente til næste uge… 🙂
  Heller et solgt D700 og en god oplevelse end at jagte 200-500,- i uger uden succes.. 🙂 God handel for både køber og sælger.. 🙂

  Glæder mig nu til at skulle låne dit D800 hele Lørdagen.. 😛 Du ser det ikke igen.. 😛

 • Hej Jakob,Tillykke med beslutningen om D800 – jeg er svært misundelig!

  Jeg er også svært misundelig på den der løb med dit D700+bat.greb+3batterier-kit til 6.600,- … Huset alene plejer at blive solgt for 8.000-9.000,- så jeg tror gerne der var rift om dit kamera!

  Jeg glæder mig til at høre om hvordan du håndterer de 36MP pr. klik. De 12MP fra dit D700 havde nu været rigeligt til mit behov og jeg er sikker på at jeg kunne have givet kameraet et godt hjem – hvis bare jeg havde været lidt hurtigere. 😉

  • Hejsa Chrstian
   Takker, bare rolig, jeg skal nok komme med alt muligt og umuligt om D800 de kommende uger og måneder 😉

   Det havde helt sikkert fået et godt hjem hos dig. Jeg må indrømme at jeg var lidt overrasket over interessen for det.

   Egentligt så havde 24 mpix, og så været nok for mig. Jeg har længe overvejet at findet D3x brugt, da det levere en overlegen billede kvalitet. Desværre er det bare ikke optimalt på ISO’en. Som sagt syntes jeg ikke at D600, lige var “The shit”, så ja, jeg er også spændt på hvordan jeg håndtere filerne. Lige nu er jeg bare glad for at jeg har en god Nas om tager imod billederne, nå jeg er færdig med dem 😉

 • Prøv nu lige og hør her BOB…. Du har ventet EN dag!!! Du er overhovedet ikke i en position hvor du kan klynke!!!
  4 fucking måneder, med dumme kommentarer, andre folks vurderinger af mit kommende kamera og kun et gammelt kamera at arbejde med, det var hvad jeg måtte igennem – så du skal overhovedet ikke klage…. en sølle dag!

  Spøg til side, tillykke med beslutningen, og jeg er glad på dine vegne – det er sku et lækkert kamera!

 • Ha ha ha…
  Nu kan jeg jo se at alt er vel, og huset er kommet i hus!

  hvor kan de bare være langsomme de post mænd!