Her tideligere på året, hvor jeg var ude og teste et Nikon D4. Var jeg blandt andet omkring Zahles Rock Night, hvor jeg snuppede nogle billeder af Revolt. Det endte ud med lidt flere billeder af Revolt, og dem har jeg lige fundet frem 😉 Revolt var med i en musik konkurrence, og lige før sommer, var de med i finalen, der blev afholdt på Stove Vega.

Da de gerne ville have deres aften foreviget, havde de hyret mig til at komme og skyde dem, mens de var på senen.

De havde fået det næst sidste set, så klokken ca. midnat, smuttede jeg forbi apoteket, fik mig et par øre propper (kunne huske den sidste gang jeg havde hørt dem ;)). Derefter kørte jeg ind til store vega, og ventede på at det var deres tur.

De kom på, og små 15 min senere, havde det spillet deres numre, og var på vej ud af senen igen.

Nå men, selv om at der var gang i den, vandt de desværre ikke konkurrencen :(.  De gjorde et godt forsøg, men der var mange andre super bands, der var på senen.