Så er det gået hen og blevet tid igen.. Og ja.. det er jo en afslørende overskrift… Jeg lukker op for endnu en omgang af Creative Playhouse!!

Vi skyder denne Creative Playhouse igang allerede nu på Lørdag d. 15. September kl. 10.00…

Tilmeldingen sker, som nogen måske allerede har luret, på facebook – klik her! Er du ikke på facebook, men vil gerne deltage så skriv evt en kommentar nedenfor og lad os finde ud af detaljerne…

Vi transporterer denne gang vores kroppe og tasker med masser af grej ind i det centrale Odense!

Vi skal helt ind i det centrale Odense og området omkring Brandts Klædefabrik. Her har vi fået lov at låne et tomt lokale som base. Lokalet er en gammel café som dog nu er ryddet fuldstændig og altså tom. Det skal ikke forhindre folk i at tage billeder indenfor, men det er hele området omkring Brandts der er spændende og udfordrende. Se evt lidt mere om området på linket ovenfor.

Adressen er: Brandts Passage 6 5000 Odense C

Kommer du med tog, bus eller bil, da kan du evt lure på siden her omkring hvordan du finder vej – http://brandtsklaedefabrik.dk

Til jer der kommer i bil. Noter jer at det ikke flyder med gratis parkering i centrum. Det koster med stor sandsynlighed lidt at parkere i nærheden.

Anyways.. hvornår har det nogensinde afholdt os fra at ha en god dag? 🙂

Jeg har igennem længere tid forsøgt at finde en super lokation der både havde plads til alle de deltagende, passende faciliteter, udfordringer og noget der er lidt anderledes så det nok kan udfordre de fleste på det kreative …

Det har ikke været nemt, men takket være interesserede folk i netværk er det lykkedes at få møllen tilbudt som lokation – HELT GRATIS!!

Det er altid fantastisk når vi sådan bliver tilbudt lokationer som kan rumme alle de deltagende. Og at det er gratis kommer jo os alle til gode, så lad os værdsætte det og respektere omgivelserne under selve arrangementet!

Stedet er som sagt området omkring Brandts Klædefabrik, med basen i lokalet hvor Cafe Envy har ligget. Men det er i stor grad også de omkringliggende omgivelser som er trækplasteret.. Det udfordrende kommer ved at vi denne gang ikke har området for os selv. Nej her er vi ude blandt andre og det er jeg sikker på vil være både afskrækkende og udfordrende for de fleste. Der er folk i gaderne og en flok modeller og fotografer som os vil helt sikkert skabe lidt opmærksomhed.. Spændende skal det nok blive.

Jeg satser på tørvejr og vejrudsigten er da også okay for Lørdag.. 13-15 grader er okay.. ikke pokkers varmt.. så husk et tæppe eller en varm trøje  Der er risiko for et dryp eller 2, men det er ikke meget! Det kan nå at blive MEGET BEDRE 🙂

All in all så håber jeg det bliver super COOL..!!

Jeg har som i kan se været forbi og set på omgivelserne og glæder mig meget til at afholde turen og prøve kræfter med stedet… Har for at i andre også kan se lidt af omgivelserne nuppet et par hurtige snapshots som kan ses nedenfor.

Og jeg ser som altid frem til en super spændende tur og en fantastisk dag med jer alle…

/Christian