I forrige uge, var jeg ude og lave nogle promotion billeder for Danish Muay Thai Federation. Billederne der skulle tages var af Niclas R. Larsen.

Nu er jeg jo en Karate mand, så jeg havde foreberedt en række platte vittigheder, om mænd der sloges i shorts. Men jeg blev lukket ind, og der kom et par der skulle træne, der kunne jeg godt se, at jeg nok bare skulle holde min mund lukket, hvis jeg altså ikke lige skulle en tur i ringen 😉

Niclas er en af Danmarks kommende Thaibokser stjerner. Han har det sidste år, kæmpet på det danske landshold både til Presidents Cup i Iran, samt EM og VM. Ligeledes har han vundet en række andre titler siden 2009, og frem til nu.

Men alt om alt jeg kom, og gik i gang med at sætte op. Rent fotomæssigt, så var opgaven lige til. Vi blev ret hurtige enige om, at der måtte næsten være en ring med i billedet, det var i mine øjnene halvdelen af historien.

Dog måtte den ikke være alt for dominerende, da det jo er Niclas det handler om. Der var selvfølgelig nogle udfordringer, da det var en trænings sal, var der spejle, og vinduer over det hele.

Da jeg havde nogle lowkey billeder i baghovedet,  var baggrunden lige en tand for meget lys. Der blev jeg endnu en gang glad, for mine pocket wizards med highspeed sync. Jeg kunne skrue helt op for lukkertiden, så jeg kunne få alt uønsket lys væk.

Jeg min beautydish med grid, for at koncentere lyset på ham, og derved minske spild lys, og ikke få så meget lys på baggrunden.


Her havde jeg smidt en enkelt speedlight bagved ham, for at få skyggerne i gulvet, samt lidt kant lys.

Niclas har selvfølgelig sit helt eget kende tegn. Nemlig hans hat og tørklæde, så det skulle vi også lige have et af 😉

På lørdag den 20/10-2012 kan han ses på musik teateret i Albertslund (nå ja, alle andre steder, havde man måske hørt musik sådan et men ikke Albertslund ;)).

Jeg håber at i har nydt billederne, vi ses igen en anden god gang 😉

2 kommentarer

  • Det er fedt at du har taget hele processen med, i opbygningen af lyset og dine prøvelser med location-indretningen (mht. spejle og dagslys). Det næst-sidste (med lyset på gulvet holder 100%! (også det sidste, jeg forstår bare ikke hat+shorts-munderingen) ;DTak for godt indlæg!

    • Jeg kommer med nogle diagrammer en af dagene, jeg kunne bare ikke lige nå det forleden 🙂
      Sådan er det jo ofte med kendetegn, men det virker, for på en plakat med 9 andre kæmpere, står han klart ud 😉