Ali Razvi og en gruppe andre friske unge mennesker, på tog sig forrige ugen, en udfordring der hed; “10.000 Swings på 30 dage“. Her forleden kom Ali og jeg til at snakke, at det kunne da være meget sjovt med nogle billeder af det, kunne det ikke!?

Jeg har denne uge sendt familien på ferie, så jeg tænkte det kunne jo lige så godt være nu. Ali fik samlet en lille flok, og så var vi klar.

Nu burde jeg være klogere, end at påtage mig en opgave, hvor jeg ingen kontrol har over stedet. Fitness World har jo rigtig mange medlemmer rendende rundt hele tiden. For at undgå at der var for meget støj i billedet, måtte jeg arbejde med en lav dybdeskarphed. Dog er et kettlebellswing en bevægelse, hvor udøveren bevæger sig frem og tilbage med hovedet., med andre ord ind og ud af fokus. Selv om at D800 har en god fokus, så var det hurtige korte bevægelser, det drillede mig lidt.

Løsningen var, at jeg tog fokus på dem, imens de stod op, og slog autofokussen fra. Nå de så swingede, kunne jeg skyde løs, lige så snart de var oppe hvor jeg havde fokus.

Jeg havde en enkelt Einstein med, det var også dens ilddåb, da jeg kun har haft den i små 14 dage. For at få lyset fordelt, skød jeg den op i et hjørne, så jeg fik spredt lyset mest muligt. For at mindske mit arbejde, havde jeg sat auto tracking (ttl) på min Pocketwizard, det vil sige, at den selv styre lyset. Det eneste jeg gjorde, var at bede den at over eller underbelyse billedet, alt efter hvad jeg ville have.

I kan lige se lampen her, over ryggen på hende.Der blev også lavet, lidt “almindelig” træning, imens de holdte pause fra swingsene.Overall kunne jeg godt have brugt en gel på lampen, flere af billederne havde almindelige lamper med varmere lys i baggrunden.

Ellers må jeg sige, at min Einstein klarede det fint. Jeg havde forventet lidt hurtigere lade tid, men nå det så er sagt, havde jeg glemt at smide den i sportsmode, det må jeg huske til næste gang 😉

Men ellers kan jeg sige, at de alle fik taget deres portion af swingsene igår, faktisk var flere af tøserne oppe på drengenes vægt… Come on drenge 😉

Tags: , , , , , ,

Categorised in:

This post was written by jakob