Da mit indlæg med en Beauty Dish til speedlight, stadig generere besøg, og spørgsmål. Så kommer her en lille opfølgning på min Beauty Dish. Q: Er du stadig glad for din Beaty Dish?

A: Jeps det er jeg. Jeg har den stort set altid med, dog bruger jeg den ikke hver gang, men den er der!

Q: Hvordan montere du den?

A: Nedeunder der sidder der to huller, som passer til almindelige stativ “Skruer”. Dog er det ikke helt optimalt, da det tager en del tid at sætte den fast. Så jeg har købt nogle Manfrotto 026 Lite Tite Lampe adapter, og de små “dimser” af mangle på navnet. Der man man fast montere den ene, så den altid er lige til at sætte på hovedet!

Q: Hvordan sætter man speedlights på den?

A: Den kan som udgangs punkt mountes, på alle speedlights som har den “almindelige” (Canon/Nikon) fod. Sony folk skal lige undersøge om foden kan skiftes, det burde den kunne, men jeg kan ikke love noget!