Tre ugers ferie, er netop afsluttet, og udover en masse god læsning, er jeg kommet i tanke om, nogle af de ting jeg har glemt, hen over foråret 🙂 Som du måske kan huske, havde jeg sidste år, et mindre sammenbrud omkring min nye baby Nikons D800. For at sige det kort, ville det bare ikke som jeg forventede.

Men en dag, da jeg alligevel var inde hos DFA-Service, havde jeg en lille snak med en af, de altid super flinke reperatøre. Skulle du ikke vide hvem DFA Service er, er det dem der står for al reparation og service af Nikons udstyr. Jeg har efterhånden været derinde et par gange, så de ved hvem jeg er, om det er godt eller skidt ved jeg ikke 😉

Jeg forklarede små grædende mit problem (nå ja, overdrivelse fremmer forståelse). Hans kommentar var, at jeg nok skulle komme ind med det.

Der blev arrangeret et låne kamera, og jeg fik afleveret det.

Efter små 14 dage kom det tilbage, det havde været en lille tur tilbage på fabrikken. Allerede efter servicen, var det det som at få et nyt kamera, fokus sad lige i skabet, og jeg kunne ikke få hænderne ned igen.

Noglelunde samtidig kom der en software opdatering til D800(e), der bla. justerede noget omkring autofokussen. Efter den opdatering, var jeg helt elektrisk, det var som at få et helt nyt kamera.

Konklusionen

Jeg er dd. meget mere tilfreds med mit D800, end jeg var tilbage i December. Dog vil jeg stå ved, at D800 ikke er for alle, det kræver også glas i god kvalitet.Med mindre man skal bruge de store filer, er de 36 mega pixel, MEGET store filer at håndtere. Men det laver nogle lækre detalje. Vi havde det oppe imod et Hasselblad, hvor jeg var lidt overrasket over resultatet, men det var en lille venstre hånds test, så den vil jeg ikke komme længere ind på…

Så, er det hængeparti vist ude af verden 🙂