Ja, jeg ved det, jeg har været meget stille på det sidste, men jeg syntes ikke rigtigt, at jeg har noget spændende og nyt på hjertet. Dog forleden var jeg en tur på Iværk og Vækst messen, og det vil jeg gerne fortælle lidt om.

Det hele startede med et af de der “Hvad skal du i weekenden?” opkald.

Øhhh, jeg har lidt planer hvorfor?

Det viste sig at Iværk og Vækst messen manglede en fotograf, til at tage nogle billeder af messen løbende. Vi fik hurtigt arrangeret detaljerne, og samtidigt fik jeg et hjørne, hvor jeg jo kunne sætte en messestand op.

Men hvad hulen skulle jeg bruge en messestand til, det eneste “reklame” materiale, jeg har er et visitkort. Da jeg også er ekstrem dårlig til at stå på et messegulv og råbe “Hey, se mig, jeg er lige her!”, var jeg som sådan slet ikke sikker på, hvad jeg skulle bruge den stand til.

Efter en masse overvejelser, besluttede jeg mig for at give messe deltagerne, mulighed for at få lavet et hurtigt portræt billede på messen, der frit kunne bruges til Facebook, LinkedIn, og andre sociale medier. I al beskedenhed, tænkte jeg, at det skulle nok kunne lokke en 20-30 folk forbi mig, over messens to dage.

Jeg ankom, fik sat mine sparsomt printede “plakater” op, og allerede inden jeg var gået igang, kom de første. Jeg måtte pænt bede dem om at komme tilbage senere, da jeg lige skulle ned og høre, samt skyde nogle billeder af Martin Thorborgs åbnings foredrag.

Da jeg kom tilbage, fik jeg hurtigt sat op, og lige inden jeg var færdig kom den første. Han blev stillet foran kameraet, og så var jeg igang. Efter en håndfuld billeder, fik han et visitkort med mit nummer på, og så var den næste klar. Efter en håndfuld folk havde været igennem, kom jeg til at kigge på køen; “WTF????”, der stod folk i kø, og ikke bare to, nej folk stod pænt langs min stand og ventede….

Efter en halvanden times tid, måtte jeg simpelthen skære køen af, med beskeden; “Kom igen om 30 min”.

Indrømmet, da jeg kom hjem om aften, der var jeg rigtigt godt brugt, men samtidig var jeg en smule høj på oplevelsen.

En ting er at være så populær, at folk står i kø (ja, ja, de fik jo noget for det ;)), samtidigt med at jeg kunne snakke relativt frit med personen foran kameraet. Det gjorde at jeg fik en del god information ud af folk, hvem de var, hvad de lavede mm.. Kort og godt, var det super fedt, informativt, og nogle gange er det også bare rart at give lidt.

Som ren bonus, har jeg set rundt omkring, hvordan de har talt pænt og positivt om mig, det kan jeg jo kun sidde nyde 🙂

Her kommer lige tre hurtige portætter:

1 kommentar