Så er ugen vi længe har ventet på kommet. Ja faktisk lige siden vi får 2 år siden satte os i bilen og kørte hjemad, efter en super spændende dag på messen i Køln, har vi ventet på denne uge. Kan du gætte hvorfor?

PHOTOKINA!!!!

Igår skete det så. Dørerne blev åbnet til en ny omgang af verdens største fotomesse i Køln, Tyskland.

Og endnu en gang bliver denne messe, med besøg fra mig.

Det er faktisk sådan at 3 af os der tog afsted på turen sidste gang, nærmest allerede dengang gav hånd på at vi skulle afsted igen her i 2012. Denne gang skulle det dog været et længere besøg end sidst!

Så idag pakkes tasken og næsen rettes mod Køln og en roadtrip tur og nogles spændende dage kan begynde.

Turen starter lidt tidligere for 2 af turens deltagere (Jakob Kjøller & René Bang) som kører fra KBH til Odense for at tage os med (Christian Bjerg og mig selv). Men derfra er vi kun en laaaang køretur og en overnatning fra at være på messen. Og til stor glæde for os alle har vi denne gang valgt at tage 2 dage dernede.. 🙂

Det bliver super fedt. Rigtig herretur…

Se filmen fra vores 2010 tur her

Der foregår en masse på messen og vi glæder os til at se det hele. Yderligere bliver det spændende at se nogle af alt det nyeste lancerede kameraer og grej.

Som de seriøse bloggere vi er vil vi forsøge at huske at tage billeder og noter så vi også kan fortælle jer vores egne hands-on oplevelser med nogle af nyhederne. 🙂

PHOTOKINA… GET READY…… HERE WE COME..!!!