Det er nemmere at være kreativ når man har et rum til det. Det det er både i overførtbetydning men også i praktisk forstand. Efter halvandet år uden et sted at være, andet end hjemme, har jeg sammen med to andre fået fingerne i et lille baghus i Valby.

Post Covid-19 tiderne er det blevet på på tide at komme ud af huset igen.

Nye tider, ny legeplads

Jeg har efterhånden været i fire forskellige studier. Jeg startede i et dele studio og fik tilbudt et studio i et startup projekt. Derefter kom jeg ind til Trusthouse i nogle år. Det var et mega fedt studio, men jeg havde behov for “mit eget” hvor jeg kunne sætte mine præg.

Derfor fik jeg tilbage i 2018 min egen lille plet ude på amager.

Mit gamle kontor/studio på Amager.

I slutningen af 2019 var jeg en workshop med Rafał Bojar som underviste i Norge. Under work hoppen sad jeg og doodlede imens tankerne flød. Lige en note: Rafał laver noget virkelig fedt arbejde og er et besøg værd.

Midt imellem spindelvæv, træer og videoer, stod det klart “Jeg skulle ud af det studio”. Det var det jeg gerne ville have og derfor byggede jeg stedet. Men resultatet var ikke det jeg havde forventet. Der var bare for længe mellem folk kom forbi.

Jeg er drevet af nysgerrighed til andre mennesker og jeg få energi af at være sammen med andre. Derfor opsagde jeg studioet og rykkede mine ting hjem. Planen var at finde et kreativt kontorfælleskab og faktisk fandt jeg et. Imens jeg lige skulle have styr på nogle stumper ramte Covid-19 og jeg var lidt låst til nogle korte kontrakter og mit hjemmekontor.

Så kom Covid-19

Efter at have siddet hjemme i 15 måneder, er det i den grad på tide at komme ud igen. Heldigvis fik jeg snakket en del med Una Streit Larsen, blandt andet i forbindelse med et interview hun lavede med mig til SDF. Og hun fandt den perfekte plet i Valby.

Da jeg havde fået Bob (min Epson SureColor P6000), havde jeg været inde forbi Ole Christiansen. Derinde faldt snakken på et fotografisk værksted, som vi begge var meget interesseret i at lave.

Skal det være så lad det være

Vi kan altid diskutere ord som skæbne eller om livet består at tilfældigheder. Men alt om alt er Una og jeg var begge på Oles portræt workshop. Der finder vi ud af Ole faktisk også leder efter et sted at være og efter Una havde en kort snak med ham, fik jeg et opkald fra Ole.

Vi blev alle tre enige om at det var en alletiders mulighed for os. Så fra den 1/7 gik vi sammen om vores lille baghus i Valby.

Alt vi mangler nu er at finde et navn til den lille perle i Valby 🙂

Ordet er dit

Hvad med dig, har du et sted, du kan være kreativ, eller er du mere typen der går på gader og stræder, eller måske noget helt andet?