Så rundende jeg 300 indlæg, det førset blev skrevet i maj 2009, så det er jo egentligt meget cool at jeg få holdt det kørende 🙂 Men anyways, jeg har de seneste par måneder skrevet om mit “lille” fotoprojekt, samt at jeg knoklende med det.

Men da det har trukket lidt ud, så er mit indlæg nr. 300 også forsinket.

Ved i hvad? Nu er jeg færdig! 😉

Tilbage i sommers, der skrev jeg om “At gøre det man havde mest lyst til“. I midlertidig var jeg så bare ikke lige klar over hvad det var jeg havde lyst til, det var åbenbart ikke lige noget jeg havde tænkt over i ret lang tid.

Umildbart så kunne jeg jo skrive “Tage en masse billeder” på papiret, men det gjorde jeg allerede, hvilket ikke lige gjorde mig lykkeligere.

Hvad så?

Jeg prøvede at tænke tilbage, og en af de ting jeg har lavet, og faktisk været meget glad for. Det var for mange år siden, hvor jeg i knap et års tid. brugte hver fredag formiddag på underviste en gruppe tideligere misbrugere i IT.

Pludselig gik det op for mig:

  • Jeg elsker at lære fra mig
  • Jeg elsker at hjælpe andre
  • Jeg syntes det er vildt fedt, nå nogle kommer og siger “Tak, det var sku godt det du lige viste der”. For så ved jeg at det gav mening 🙂

Ud over at jeg elsker at blogge, er det også nogle af de væsentligste grunde til at jeg blogger! Som Catarina fra Catarina.dk skriver på toppen af hendes blog: “Blogger af lyst siden 2006”, og de kan jeg kun give hende ret i, man skal gøre det af lyst 😉

Men hvad så?

Det finder du ud af i starten af næste uge 😉

3 kommentarer