Ny besked på facebook, hvad er mon det?  “Hvad skal du på søndag?”. Jeg elsker den slags spørgsmål, der er stort set altid en fotoudfordring bag det, og det gjorde der 😉 Anamarija havde lavet en aftale med Christina Odorico, det var noget med nogle guld negle, og så ville hun høre om jeg ikke lige havde en times tid til hende. Det kunne jeg jo ikke rigtigt sige nej tak til.

Klog af skade og manglende udstyr, så havde jeg denne gang lidt mere udstyr med.

Alt jeg brugte var dog, en gennemlysnings paraply med en SB-900, samt en enkelt SB-900 som jeg bouncede op af væggen til keylight.

Jeg ved ikke lige hvorfor, men da wordpress lavede billederne til bloggen, der har nogle af den fået en lidt varmere hvidbalance. Jeg anbefaler derfor at du klikker på billedet, så bliver det lidt pænere 😉

Jeg har ikke prøvet at skyde nogle med en maske på før, så det var lidt af en udfordring, da der hurtigt forsvinder et øje i en skygge, jeg må hellere lege lidt med det i fremtiden 🙂

Igen klog af skade, så havde jeg denne gang taget et stykke hvid baggrund med, som jeg skulle sætte mellem modellen og hænderne. Yders besværligt for modellen, men meget praktisk for mig 😉

Endnu en gang må jeg konstatere, at nå jeg træder ind af døren og Anamaria er i rummet, så ved jeg aldrig hvad der sker, men kedeligt det bliver det aldrig 😉