Lige pt. der er jeg 4 dage på skolebænken, og hvis der er noget der kan dræne mig, så er det det. Jeg elsker at lære nye ting, men det skal se på en dynamisk måde. Så status er små 400 powerpoints, på ind til videre 3 dage, just kill me would you?? Forleden der lavede jeg i forbindelse med mit 365 projekt, så lavede jeg et billede som folk rigtigt godt kunne lide, Tak tak 🙂

Christian Bjerg som selv laver et 365 projekt, dog kun med sin iPhone, spurgte ind til hvad jeg havde gjort. Det kommer her!

Hemmeligheden det ligger i mobilen, og lidt kreativ tænkning 😉

Det første billede jeg tog, var rimeligt flat, det var ikke synderlig interesant.

Mange gange, så er det der inspirere end, det man lige ser, og kan ma ikke lige genskabe det, så smutter man videre. Men jeg var presset, klokken var næsten 19, og jeg havde ikke fået noget billede den dag (havde lige glemt det).

Så jeg kiggede på billedet, glasset med cola, og tænkte “Ahh, det er poppet, der mangler”. Hvordan laver jeg så “poppet”, jo jeg tænkte min flash, og voila så var der liv.

Men det skulle være sort/hvid, det havde jeg bestemt mig for, så det kom en tur igennem Snapseed på iPhonen.

Der blev pillet lidt ved beskæringen, sharpening, kontrast, lys, sort/hvis, og til sidst blev der smidt lidt tilt/shit på.

Så Mr. Raw, så ved du hvad der er lavet, og bare rolig jeg har en udfordring til dig en af dagene 😉

2 kommentarer

  • Tak for det Kjøller 😉 ser lækkert ud… men hvad skal din kommentar “dog kun med sin iPhone” lige betyde ?! 😉 det er måske ikke godt nok til projekt 365 🙂
    Til jer andre som læser det her så læs lige på min blog om hvorfor jeg har valgt at bruge min iPhone 4S til det her projekt. 🙂

    Men endnu en gang tak kjøller og giv mig endelig en udfordring ! 😉