Jeg har tænkte tanken tit, men det sker der jo ikke noget ved, man skal faktisk gå i gang, ellers så sker der ikke noget 😉 Claus Lillevang er dog gået igang, og det har resulteret i at podcastet “Fotograf med holdning” blev lanceret i august sidste år, dog har jeg bare ikke set det før, en fra min fotoklub smed et link min vej, tak til Per!

Kernen i programmet er, at Claus ringer op til fotografer, og interviewer dem over Skype. Interviewet koger han så sammen med billeder, og laver en video, som han smider på sin side, og på iTunes.

I første omgang, der er det Kim Skovsby, og derefter Thomas Fryd, som han har interviewet. Det er to fotografer som lever i hver sin ende af fotobranchen. I interviewsene bliver der bla. diskuteret om hvad der er en “rigtig” fotograf, og om man skal have meget eller lidt udstyr. Det er meget interesant at høre deres indgangs vinkel til tingene, uanset om man er enig eller uenig 🙂

Jeg har hørt de to han har lavet, og det tegner til at bliver interesant, og jeg håber ikke at det bliver det sidste han laver.