For små 1½ måned siden, der havde man nok ikke kunne overbevise mig, om at der var et marked for “negle” i Danmark. Det måtte et eller andet sted, være noget der høre det store udland til.

Meeen man skal jo lære noget nyt hele tiden 🙂

Anamarija Saric har 1 Class Nails, og efter en workshop, havde vi snakke om det, jeg skulle komme ind og prøve at lave nogle negle billeder. Det kan jo ikke være så svært, har jo styr på det dersens foto noget 😉

Så en søndag eftermiddag, skulle jeg lige ind og skyde et par billeder, og så ellers hjem til familien igen.

Jeg kom ind, små 2o min før Anamarija var færdig med Nina, der i dagens anledning var hånd model. Det havde hun prøvet omtrent, lige så mange gange, som jeg havde prøvet at skyde negle billeder :p

Imens jeg sad og lurede lidt på “alle” de mennesker der kom ind og ud på en højhellig søndag, så snuppede jeg lige et par billeder af Anamarija, imens hun sad og arbejdede.

Så var det tid til at gå i aktion. Men nå alt kommer til alt, hvordan viser man så negle?!

Hænder kan vise rigtigt mange ting, men det var jo egentlig ikke hænderne, men neglene der skulle vises her.

Jeg fik Nina i “hånden”, og Anamarija sagde, at nu ville hun ikke blande sig. Inderst inde tænke jeg “Bland dig, bland dig!!”, det er altid nemmere at opfylde et ønske, end at finde på et selv, det eneste krav hun havde, var en et billede af en drink med glimmer.

Heldigvis var Nina 100%, med på shootet, og kunne komme med idéer, hvis jeg lige kørte fast, eller ikke var helt tilfreds.

På billederne, har jeg brugt en ezysoftboks til en SB-900, samt en ekstra SB-900, som kant.

Da jeg ikke lige havde tænkt på en baggrund, så er billedet er frit lagt i PS, næste gang har jeg er 1x1m stykke hvidt papir med, samt en rulle gaffa tape. Husk få det i kassen første gang, ikke i post!

Men tak til Nina, for at stå model til lidt af hvert 🙂

1 kommentar