Så er det endnu engang den 24 December, og de næste 3 dage er kulminationen på den sidste måneds stress og jag 🙂 Tilbage i November hvor jeg lavede min workflow workshop, fik jeg et ønske om at om at deltagerne gerne ville have noget skriftligt materiale med hjem. Det har jeg så arbejde på lige siden.

Godt nok er jeg ikke færdig endnu, men jeg syntes at alle der kommer forbi her, skal have lov til at få glæde af det. Derfor kan du indtil den 1/1-2013 hente den de af bogen jeg har skrevet, lige her: Lightroom start guide (lukket nu). Jeg vil godt lige sige tak til Bjørn Kroghsbo, for at have taget sig tid til at læse korrektur på den, i en alt for travl tid 🙂

Samtidigt vil jeg gerne slå et slag for remote flash, som jeg bruger hvert år til jul. Men det kan du læse mere om her

Ellers har jeg ikke så meget andet at sige end:

Glædelig jul!!

P.S. del gerne siden, hvis i mener at andre kan bruge den bog.