Her forleden, var jeg blevet hyret til en lille opgave. Jeg skulle dække et stop kræft arrangement, hvor “Støt Bollerne” blev repræsenteret af deres Ambassadør Samuel Frey Wenger og hans forlovede Sarona. Jeg havde pakket to kamerahuset ned i tasken, mit D800 og et D600 jeg har hjemme til test. Du kan jo se, om du kan finde ud af hvilke billeder, der er skud med hvilket kamera 😉

Min flash var skiftes vis i Hotshoen, og på en TTL-ledning. Det gav mig muligheden for, at få lyset lidt væk fra kameraet. Imens jeg kørte en meget høj ISO, med en lang lukkertid (ca 1/15 sek) for at få baggrunden med.

Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum

Nå ja, man skal jo ikke altid bruge flash vel 😉

Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum
Støt bollerne på Diskotek spektrum

Jeg var der små to timer, og har kun en ting at sige; Jeg er ved at være for gammel til at rende ude om natten 😉

3 kommentarer

  • Kan kun sige at jeg ikke kan se nogen forskel så iso klare de jo fint begge tohvad glas havde du på ? super pro glas eller midel glas ?

    • De er skudt med 24-70 og 14-24, så det er ikke helt lowend. Men magien skete nok mest i lightroom efterfølgende 😉