Her forleden, var jeg blevet hyret til en lille opgave. Jeg skulle dække et stop kræft arrangement, hvor “Støt Bollerne” blev repræsenteret af deres Ambassadør Samuel Frey Wenger og hans forlovede Sarona. Jeg havde pakket to kamerahuset ned i tasken, mit D800 og et D600 jeg har hjemme til test. Du kan jo se, om du kan finde ud af hvilke billeder, der er skud med hvilket kamera 😉

Min flash var skiftes vis i Hotshoen, og på en TTL-ledning. Det gav mig muligheden for, at få lyset lidt væk fra kameraet. Imens jeg kørte en meget høj ISO, med en lang lukkertid (ca 1/15 sek) for at få baggrunden med.

Nå ja, man skal jo ikke altid bruge flash vel 😉
Jeg var der små to timer, og har kun en ting at sige; Jeg er ved at være for gammel til at rende ude om natten 😉

Tags: , , , , , ,

Categorised in:

This post was written by jakob