“Hvad skal vi lave på ferien i år?” spurgte fruen, “Det ved jeg ikke svarede jeg”, “Hvad med at du og drengene tog ud og surfede?”, mig “Ja, hvorfor ikke”. Hermed gik turen til Cold Hawaii.

Lige for at gøre det klart inden jeg kommer så langt.. Hvis du tror at, du skal se billeder af mig surfe, må jeg desværre skuffe dig 😉

Vi har over nattet i La Ola Guesthouse hos Fernando Corvalan. Alt i alt et super hyggeligt sted og selv om det er indrette til ro, er der også en undertone af bevægelse, da der er cykler og surfboards over alt.

Cold Hawaii

Cold Hawaii er betegnelsen for kyststrækningen i Thy, der løber mellem Agger i syd og Hanstholm i nord. En kyststrækning på under 55 kilometer, men med ikke mindre end 29 registrerede surfsposts, der tilbyder bølger og udfordringer til alle niveauer og ambitioner. Kilde feriepartner.dk

Går man nede ved Hanstholm og kigger på nummerplader, ja, så finder du selvfølgelig en del danske. Men der er endnu flere udenlandske og de kommer fra hele europa. Så jeg må sige det er er populært sted.

Jeg spurgte Fernando om man kunne surfe hele året eller om der var sæsoner? Han svarede hurtigt “Man kan surfe her hele året”. Det er også grunden til at han bor, hvor han bor.

Lidt surfer billeder

Der har været nogle dage med god vind, og det betyder selvfølgelig at der er en del på vandet. Så vi var en tur nede og kigge.

Det var facinerende at stå og kigge ud på vandet. Jeg må indrømme at de der små døninger vi har ude på amager, slet ikke kommer i nærheden af det vi så her ved Cold Hawaii.

Jeg har skudt alle billederne med Nikons Z fc og havde valgt en hård sort/hvid profil. Da jeg kom hjem gik det op for mig, at mine rawkonvertere desværre ikke kan læse de nye raw formater endnu. Så selv om at jeg havde ombestemt mig til at farver nok ville være en god idé så fangede bordet. Men det gjorde nu heller ikke så meget, jeg er jo lidt fjollet med de sort/hvide billeder.