Prøv at søge på google på “iPhone Addiction”, eller ja lad mig google det for dig 😉
Hvad var så formålet med det? Jo, jeg vil bare lige gøre det klart, at jeg ikke er den eneste som er afhængig af min iPhone!

Men jeg indrømmer blankt, at jeg er afhængig af iPhone, og jeg går og frygter den dag den står af. For jeg bruger den til alt muligt.

Jeg sprang de første to udgaver over og købte den først 3Gs udgaven. Selv om at jeg har haft andre smart phones, palm pilot og Windows Mobile enheder, så har det ikke før rigtigt “bare køre” med synkronisering af numere, kalendere mm. Men det gør det med min iPhone, det er en af de Apple ting der bare virker.

En af de fede ting ved iPhone, er helt klart AppStore. Den giver dig mulighed for at købe/hente alle mulige og umulige små programmer. Pt er det kun fantasien der sætter grænser, for hvad der bliver lavet af applikationer og jeg arbejder selv på en iPhone App 🙂

Skal sandheden frem, så havde jeg nok været lige så afhæng, hvis det havde været en af de nye android telefoner, jeg havde fået fat i, da det virker som om de køre ret godt. Og så bliver det interssant at se hvordan den nye Windows mobile series 7  bliver 🙂

Faktisk så sidder jeg og skriver dette blogindlæg på min iPhone 🙂

3 kommentarer

 • “Faktisk så sidder jeg og skriver dette blogindlæg på min iPhone “aah, derfor det er 2 dage forsinket 😉

  Det er helt klart en fed tlf, bare ærveligt den er så dyr, og at abm er lige så dyre.

 • Naa, kun en dag.
  Men det er nu mere fordi at jeg knokler med foto101.dk lige pt. det tager nogle timer af min fritid 😉

  Jeg syntes ikke at hardware delen er for dyr, men ja abonnomentet det er lige pebret nok. Og Telia er jeg færdig med nå jeg kommer over bindinds perioden, det er helt sikkert.

 • Det må være på tide, at der oprettes et behandlingshjem – måske endda en Minisotakur for jer afhængige.
  Personligt er jeg ikke i nærheden af noget, der ligner afhængighed af min Nokia E71, men det er der jo nok en logisk forklaring på 🙂