Sidste sommer var vi oppe i min mormors sommerhus en weekend, og det endte med en tur til stranden.
Og da jeg ikke rigtigt gad at slæbe rundet på alle min objektiver, så jeg tog mit D300, 17-55mm og en sunsniper kamera rem.

Jeg fik en del gode skud den dag, men der er et billede som fangede min interesse ret hurtigt, og er senere endt som et af mine egne ynglings billeder.

På billedet er der min bedre halvdel, mine to drenge der leger på strande og min svoger helt ude til højre, de to i vandet, de var der bare 🙂

Grunden til at det fangede mig, var ikke så meget at det var min familie der er på billedet, men hver gang jeg så billede, så var jeg tilbage på stranden.

Dog syntes jeg der var nogle forstyrrende kontraster, f.eks. min hustrus mørke jakke og lyse kjole, så det skulle tones ned. Samt horisonten var skæv, så den skal rettes ud.

Ret kort efter jeg havde, pillet lidt ved billedet, så kunne jeg se den sort/hvide version, og så var det Bye Bye til farverne. Ved den sort/hvide konvertering, så syntes jeg at billedet bliver mere fortællende og situationen står stærkere.

For at give mere “pop” i billedet, ligeledes så har jeg tonet blå og aqua kanalerne helt ned, på den måde så bliver himlen mørkere  og skyerne træder mere frem .

Før:

Efter:

Generelt så har jeg brugt nok stort set alle kompositions regler der findes, men jeg syntes selv det funger 🙂

Tak fordi du kiggede forbi idag 🙂

3 kommentarer