Det er efterhånden noget tid siden, men jeg var en tur fordi Billedeværkstedet Ravage, sammen med en kammerat og tre dansere. Egentlig så var det meningen at vi skulle have lavet nogle Capoeira billeder, men ham der skulle stå model, blev desværre forhindret i at kommet. Så  var jeg så heldig at der lige var tre andre som var villige til at træde til, stor tak til jer 🙂 Det må jeg sige var noget nyt, at skulle holde styr på lys mm. samtidigt med at der skal tages nogle fornuftige billeder, af folk som bevæger sig 🙂

Men vi startede med nogle portrætter. Og da der er usandsynligt mange underlige ting i studioet, så faldt jeg hurtigt for denne stol.

Efter et par billeder så, fik vi den ide at smide en speedlight ind i stolen, det gav et godt resultat, da stolen lige pludselig ikke var så markant.

Et hurtigt lysdiagram kan ses her.

Jeg kommer med de andre billeder, en af dagen 🙂