Rapport holdte i går deres 40-års jubilæum, og i den forbindelse var Samuel Frey Wegener (Singleliv) blevet inviteret til at spille poker. Præmien var æren til at få lov til at overrakke en check til Sex og Samfund. Jeg mødtes med Samuel en halv time inden arrangementet, hvor vi fik os en kop kaffe, og aftalte hvordan vi nu skulle tage vinder billeder, nå han havde vundet 🙂

Men ak poker det kunne Samuel ikke spille 😉 Han var den første der røg ud, tilmed slået af Kurt Thybo, der havde lært at spille poker til lejligheden.

Nå ja Sam, hvis man alligevel ikke vil vinde, så kan du jo lige så godt stå i baren og se på 😉

Reportage billeder det er lidt uden for min “normale” rammer. Man har mildes talt ikke kontrol over noget som helst, dunkel belysning, diskolys der fare ind og ud af billedet. Det endte da også med, at jeg indstillede kameraet på en lang lukkertid, ca. 1/15 sekund, det gav mig for det meste en god baggrund. Flashen kørte jeg manuelt på kameraet, på en meget lav udladning mellem 1/124 og 1/64, bare for poppet og fast frysningen. Skulle det være lidt anderledes, så smed jeg den over på CLS, med en TTL med en -2.0 i eksponerings kompensation.

Det gav mig sådan set hvad jeg skulle bruge, og jeg kunne skifte mellem indstillingerne hurtigt.


En presset Samuel, lige da han var lige på nippet til at satse det sidste.

Men ellers var det jo fest med gange i, og efter små 6-7 timer, så måtte jeg desværre lukke og slukke 🙂

Jeg beklager men billederne er blevet lidt mørke under eksporten.

Men nyd galleriet, og til folk med sarte sjæle, er der halvnøgne damer (dog ikke så slemt), mellem billederne.