Indrømmet jeg har i det sidste stykke tid ikke lagt så mange billeder ud. Ikke fordi jeg har ligget stille, men fordi jeg har haft lidt mere travlt med at lave portrætter for private, og dem smider jeg ikke altid på bloggen 🙂 Men her kommer lige et par, som jeg tog af mine kusine Belinda i starten af Januar. Men hvorfor lige hende?

Jo, hun er i det man vil kalde en svær situation. Sidste år gik min moster og onkel fra hinanden, de havde været sammen igennem 32 år (mener jeg).

Nå man samtidig er den mindste i familie og en teenage pige på 15 år, så kan det godt være en udfordring at leve i en splittet familie.

For lige at gør det hele lidt mere udfordrende, fik hun i november konstateret lymfekirtler kræft i en alder af 15 år.  Med andre ord, i en tid hvor familien skal holde sammen er den dybt splittet, krydre du det med “almindelige” teenager problemer.  Ja, så er jeg ret glad, mine pludselige ubetydelige problemer.

Normalt er hun ikke til at få foran et kamera, men da hun i december gik i gang med kemo, og min moster bad mig om at tage et par billeder af hende inden alt håret forsvandt.

Efter en heftig negle diskussion, og et par kommentere om hvorfor det var en dum idé og at hun ikke havde lyst.

Blev hun overtalt, det hjalp lidt at jeg kendte Anamarija Saric (et naturligt samtale emne, nå man snakker om negle), der efter Belindas udmelding: “Laver nogle ordentligt syge negle”.  Nå jeg var god nok til Anamarija, så ville Belinda også godt give mig en chance…


Til trods for at hun er en hård kunde, så er jeg glad for at hun er min kusine. Det var trods alt til hendes barnedåb, jeg fandt min bedre halvdel 🙂

God bedring Belinda, det skal nok gå det hele!! 🙂

3 kommentarer