…. Nå ja lidt endnu i hvertifælde. Igår fik jeg et af de der semi ubehagelige, og super lokkende opkald.

“Hej det er K…… fra x har du tid?

Jeg kan se her i mine papire, at din leasing aftale på dit D700 er ved at udløbe.

Skal du ikke have en af de nye Nikon modeller??”

Hvis du spørger min bedre halvdel, så har jeg over for en telefon sælger, en rygrad som en vingummi bamse.

Derfor blev min vilje godt nok sat på prøve, denne gang der havde sælgeren faktisk noget som jeg gerne ville have :S

I små 10 min. der undveg jeg angrebene fra både højre og venstre. Men det lykkedes, jeg fik lagt på med beskeden “Jeg har ikke lavet mit budget for i år”! Nå ja, som om at det ville kunne hindre mig 😉

Lettere veltilfreds så satte jeg mig ved mit skrivebord igen. Ak skaden var sket, frøet var sået, damn you K……! 🙂 Jeg brugte så det mest af aften på, at distrahere mig selv med noget arbejde, og billede redigering (kommer ud i morgen).

Da jeg vågnede i morges, der havde jeg også glemt alt om det. Så læste jeg lige Brian fra Fotomalias indlæg idag, han har allerede besluttet sig, og nu køre møllen igen. Tak Brian 😉

Jeg prøver pt. at holde stand, for et eller andet sted så vil jeg RIGTIGT gerne have et nyt kamera. Men har lovet mig selv ikke at bruge alle mine penge på gear i år :s

De er bare slå lækre…… :s

Husk at Goecker holder demodag i morgen i København

14 kommentarer