Jeg havde egentlig planer om at der skulle være fortsættelse på “Lav dit eget website” idag, men jeg har svært ved at afgrænse mig, og jeg er ved at skrive noget af det om. Så det kommer i morgen istedet 🙂
Jeg har lige et lille hurtigt tip, som jeg først har lært at kende idag. Jeg har en MacBook Pro med to skærme, men det har altid været min MacBook Pro skærm, der har været den primære og jeg har ikke lige kunne se hvordan jeg skulle bruge den store skærm som primær.

Men det ved jeg nu 🙂

Jeg er ikke meget for at sige det her!! Men for en gangs skyld, så syntes jeg Appel har klokket i bruger grænsefladen.

I windows der står der “benyt som primær skræm”, se hvor svært kan det være???

Du trykket på Æble -> Systemindstillinger -> Skærm -> Opstilling

I OS X, der skal man ind og trække den lille hvide bare, fra den ene monitor til den anden, egentligt simpelt nok.

Sæt som primær skærm i OS X

Men det værste er nok at imens jeg sidder og skriver dette indlæg, ser linie nr. to i teksten “Du flytter menulinjen ved at trække den til en anden skærm”. Men at tænke sig, at Apple som er så brugervenlige ikke har fremhævet den del 😉

Hmm pinligt, men ok det er fredag…..

Men så kan jeg jo fortælle om hvorfor det kom på banen igen. Og det er fordi jeg har været ude og køb en mStand.

Det er en stand til min MacBook Pro, så den kommer op fra bordet af, og på højde med min (nu) primære skærm. Det er smart, så kan jeg også have småting liggende under maskinen, nå den nu “kun” er skærm 🙂

mStand

Tags: ,

Categorised in: ,

This post was written by jakob