Jeg høre mange forskellige podcast, men der er faktisk kun 3 jeg vil anbefale til andre. Og disse er:

 1. This week In Photography (www.twiplog.com)
 2. Nikonians, the Image doctors (podcasts.nikonians.org)
 3. The Pro Photoshop (https://www.prophotoshow.net/blog)

This week In Photography

Det er et godt allround podcast, som er et godt mix af sjov og alvor. De har et godt panel med faste deltagere.

Nikonians, the Image doctors

Dette podcast er ikke kun for Nikon folk, da der er en masse gode foto tips, men de dækker kun Nikon og Nikon relaterede produkter, men til gengæld så dækker de også området fra ende til anden.

Jeg er igang med at høre det fra afsnit et og det giver et rigtigt godt indblik i hvordan den digitale fotoverden har udviklet sig over de sidste knap 8 år.

The Pro Photoshop

Jeg har lidt blandet følelser om dette Podcast.

Værten snakker, snakkker, snakker, snakker, er ofte lettere arrogant, selv glad at høre på, og skulle du bruge et program/udstyr som han ikke kan lide, så er det bare ærgerligt. Men sætter man janteloven til siden, og høre de tips og tricks der også værd at høre på.

Så have en god lytter 🙂

2 kommentarer

 • Hej Jakob,
  Jeg hører selv TWIP og Pro Photoshow. Og jeg deler helt din holdning til Pro Photoshow. Faktisk har jeg pt. lagt den lidt på is. Også fordi der har været en del “hvordan tjener vi max penge på vores kunder” snak, og det interesseret mig egentlig ikke.

  Har du prøvet photofocus podcast (http://photofocus.com/)? Har ikke hørt den så længe selv, men den virker rimeligt god. Fokuseret på spørgsmål og svar. Lidt anderledes.

  mvh, Per

 • Hej Per
  Nope det kender jeg ikke, men det skal jeg da lige se på, tak for tippet 🙂