[vimeo]http://vimeo.com/7014637[/vimeo]
Jeg har været så heldig, at få lov at låne “Sessions With Joey L” i et par dage.

Lad mig ligge ud med, at “knægten”, han ved uden tvivl hvad han laver. Han kan se ting som vi andre dødelige ikke ser, samt har en fantasi jeg meget gerne selv ville have og jeg må sige hans billeder er lækre :p

Videoen den er godt produceret, gennem tænkt, for overskuelighedens skyld så er den den er delt op i nogle forskellige afsnit, så det er nemt at finde rundet i det man vil se.

Alt i alt så levere han en god kvalitet Data DVD, dog kunne jeg måske godt have tænkt mig at han havde bygget afspiller op så jeg kunne maksimere video vinduet. Men det er igen nok for at sikre at folk ser videoen i den rigtige opløsning og derved kvalitet.

Afsnit 1: Lys udstyr

I dette afsnit, der gennemår Joey, ja lydsudstyr 🙂  Faktisk så var jeg overrasket over hvor lidt han bruger. Han kommer også med nogle gode forklaringer om hvorfor han bruger Pro Photo istedte for hans AlienBees, som han startede med.

Faktisk så er han overraskende lige glad med hvad der står af navn på udstyret, det er farven på lyset han går efter.

Afsnit 2: Shoot

I dette afsnit der følger man ham på nogle forskellige shoots, der er en forside, en plakat og et par bandshots.

Afsnit 3: Efterbehandling

Her kommer ham med en masse små fif, tips og tricks til billedet, egentlig ikke photoshop.

Afsnit 4: Rejsen til Etiopien

Her fortæller han om hans passion for at rejse og opleve mennesker. Hvordan han bryder barrierene ned mellem sig selv og fremmede.

Aftnit 5: Fotograf “forretning”

Denne del er fokusteret på hvordan du kommer i gang som fotograf, ved at planlægge frem.

Jeg syntes at videoen er fyldt med en masse god matriale og instiration, af en mand der ved hvad han laver og hvordan han skal lave det.

Den kan ses af både begynder og lettere øvede, vi kan nok alle lære et eller andet af ham.

Mit største problem er prisen, den nette sum af 300$ og jeg ved ikke helt om jeg syntes at den er det værd.

 Så jeg er glad for at jeg har kunne låne den, for nå alt kommer til alt, så er den hurtigt set og jeg tror ikke jeg kommer til at se den igen.