Efter mange overvejelser, så har jeg besluttet at grundlægge et nyt fotosite/forum, det kommer til at hedde Foto101.dk. Hvad kan det så, som alle de andre sites ikke kan?

Tja, ikke så meget endnu. Men målet er at skabe rammerne for et rart forum, hvor folk ikke “bidder” af hinanden i tide og utide.

Ligeledes så skal der være plads til begyndere og øvede bruger, for en vigtig del af sitet bliver at indvie nye folk i fotoverden, og til det så har jeg brug for de gamle hunde 🙂

Samtidigt så vil jeg kaste portals delen lidt op i luften og se hvordan jeg kan samle det på en ny måde, så det ikke “bare” bliver en ny portal med mere af samme skuffe.

Jeg har allerede en masse ting i støbeskeen, og jeg starter bare fra en ende af.

Men jeg vil meget gerne havde dine tanker, om hvad der kunne være intersesant at have med.

Jeg håber at I vil tage godt imod sitet og bruge det flittigt. Husk ting tager tid, og jo mere sitet bliver brugt jo hurtigere så jeg tingne på plads.

Der er lavet en Facebook Gruppe til sitet, så I må meget gerne invitere folk I mener kunne have interesse til at deltage i gruppen og på sitet.

3 kommentarer

 • Hej Jakob!
  Super godt initiativ!
  Jeg har spredt budskabet via min blog, og glæder mig til at se sitet vokse!
  Hvad har du selv af visioner for sitet?

 • […] at jeg synes det er et super godt initiativ! (og så håber jeg på procenter )Se hans oplæg her: Blog og facebook gruppen herOg selvfølgelig selve sitet http://www.foto101.dk/Kom og vær med fra […]

 • Det lyder godt 🙂
  Lige nu så vokser mine visioner, rimeligt voldsomst. Egentlig så var det bare planen, at vi skulle have et nyt forum, men da jeg kun sov små 3 timer i nat, så har jeg siddet og brainstormet og det blev til en del.

  Men målet for April og Maj er at få det op på siden af de andre fora vi har derude, med Galleri, forum, Guids, ture mm.

  Men tanken er kort fortalt, at vi skal have en portal, hvor vi som fotografer kan komme ind, snakke med andre fotografer, finde de informationer som vi ofte søger på en mere strukturere måde, end dem vi ser rundt omkring pt.