De sidste knap 2 mdr. der har jeg haft travlt og siden den 1/11, har jeg haft monster travlt. Det har været arbejde, kursus, husbyggeri og så lige lidt tid til familien om aften (pånær den sidste uge, der har det kun været arbejde). Jeg har brugt godt tre dage, på at prøve at skrive et tude indlæg om mangel på tid. Men da jeg ikke en gang kunne få tid til at skrive det, så droppede jeg det helt.

Men nu har jeg lige nogle minutter 🙂

Rick Sammon er fotograf og forfatter. Han er også hyppig deltagere i podcasten This Week in Photo, som jeg høre hver uge.

Han er rykket fra bog verden til App verden, dvs. han er begyndt at udgive sine bøger som apps, med videoer, tekst og billeder.

Jeg har i går købt de to første til 12 kr stykket, det er lige til at overkomme :p

Dog har jeg ikke nået at få dem kigget igennem, men kun “bladret” lidt i dem. Umiddelbart så ser den ene ret godt ud, imens den anden er lidt bor basic.

Men jeg vil bruge de næste par dage, til at kigge dem rigtigt igennem. Der efter vil jeg komme med en anmeldelse af dem begge 🙂