Jeg var tilbage i august ude og skyde Louise og Mortens bryllup. Men den ene dag har taget den anden og efter jeg fik leveret billederne til det lykkelige par (for lææænge siden), fik jeg aldrig skrevet om shootet.
Men det kommer nu 🙂

Selve vielsen foregik i Grundtvigs Kirke, på en flot lørdag midt i en regnvejrs uge, hvor heldig kan man være?!

Ugen op til havde et været så skidt vejr, samt vejrudsigten lovede regn. Selv om at vi havde været ude og og finde nogle passende steder en søndag eftermiddag 14 dage inden. Så måtte vi om mandagen finde en indendørs lokation.

Da parret havde haft deres første date, inde på Nørrebro bryghus. Ringede de ind og spurgte om de måtte få lave deres billeder derinde og de fik et “ja”. Så tro lige jeg fik nøja på, for jeg var klar til utterslev mose og havde en masse idéer.

Efter at have siddet ca. 45 min i en kø bag et optog. Så ankom jeg 25 min inden brylluppet, på vejen i bilen, så havde jeg aftalt med Kenneth Olsen, der var min assistent den dag, hvad han skulle finde frem.

Jeg stod klar med D700 og 24-70 f/2.8 da bruden ankom, der fik jeg skudt nogle billeder af ankomsten.

Kirken var en af de kirker, hvor man godt må tage billeder, det var ret fedt. Inde i kirken der holdte jeg mig mest til mit 70-200 f/2.8. Det gjorde at jeg kunne holde mig i baggrunden, uden at forstyrre det hele.

Udenfor så brugte jeg igen mit 24-70, da er klart bedst til den situation. For man kommer hurtigt tæt på og langt fra. Dog havde jeg også mit 70-200 monteret på et lånt D700.

Her kom Kenneth ind i billedet, han havde pakket min ezybox og en SB-800 (med skyport) ud, det var få det eneste lys der blev brugt resten af dagen.


I bilen måtte jeg dog droppe lyset og så ellers skyde ISOen op, men med et Full Frame, så er støj intet problem.

Da vi kom til Nørrebro bryghus, så var det om at bruge fantasien, igen kun en Ezybox og en SB-800.

Da parret havde afsluttet deres aften, nede ved søerne og vi pludselig havde tid i overskud (det er ikke oplevet før). Så gik vu ned og skød nogle billeder med lidt naturligt lys.

Det blev brugt 50mm f/1.4, 14-24 f/2.8 og 24-70 f/2.8.

Det var alt i alt en rigtig god dag, med nogle gode billeder og ikke mindst et lykkeligt brudepar 🙂

2 kommentarer