I denne uge har I jeg haft rigtigt travlt, så jeg har desværre ikke fået skrevet noget rigtigt her på bloggen. Men jeg vil i dag lige fortælle lidt om min aften igår, hvor jeg var ude og genopleve min ungdom 🙂
Respekt – Dengang – I Dag, er en koncert med nogle af de gamle store navne. Dem vi fik lov til at opleve igår var:

 • Faktaposen
 • MC Einar
 • Humleridderne
 • Østkyst hostlers

Det er jo rent lir,  at få lov til at komme ud og høre noget godt “gammelt” hiphop. Så man kan stå og skråle med på rimene :p

Aftens højde punkt var klar MC Einar og det fede var at han allerede kom på som nr 2. Da han kom på, så blev hallen pakket og folk var mere end på.

Humleridderne hev en “Bella” frem og pludselig så stod min  18 års fødselsdag, meget klar for mig 😉

Nå men nu er der her jo ikke en musik blog (læs en detaljeret anmeldelse her), men en foto blog. Så hvor er det lige der komme foto ind?

Jo, man skal jo have billeder med hjem fra en koncert. Og da jeg ikke har et presse kort, så blev jeg nok ikke lukket ind med mit DSLR og så var der to muligheder tilbage:

 • Mit Leica D-Lux4
 • Min iPhone 4 (som lige pt. bare ligger på bordet, grunde nummer depotering)

Da jeg egentligt godt ville teste kameraet i iPhonen, så  blev det min iPhone 4, der røg i lommen.

Den var sat op til Hdr og jeg vil sige at jeg er temmeligt overrasket over kvaliteten.

Så kommer her lige et 100% crop, der er da støj men forholdsvis lidt, af et mobil kamera….

Jeg er rimelig tilfreds, men hvad synes i?

6 kommentarer

 • Kanon, men lyden på videoerne spiller kun i den ene kanal?????Jeg er skuffet, såååå skuffet…

 • Det kan jeg ikke lige forklare, der kommer lyd ud af begge mine hovede telefoner ?!

 • Jeg må give Kjøller ret her. der er også lyd i begge mine højtalere, dog tror jeg venstre side er lidt dominerende og det hænger nok meget godt samme med du står på venstre side af salen så det er mest den lyd der bliver fanget 🙂
  der med sagt så ser det faktisk ret godt ud hvad en sølle iphone kan klare i nattens lys, dog havde det noget været endnu bedre billeder hvis du ikke havde en promille på 2.0 og ikke blev skubbet til af 10 mennesker rundt om dig 😉

  Mvh
  Christian

 • Første fejl… Lad kameraet blive hjemme.. du er til koncert og skal sku da nyde musikken i stedet for at rode med indstillinger på et mobil kamera.. 🙂 og ja.. som det er nævnt så er kvaliteten vel en linær graf over dit alkohol forbrug.. 🙂

 • De billedere er godt nok noget bedre en dem du kan kave med dit Nikon
  Så hold du dug til din Iphone 4 så kommer længere med dit foto.

 • Jeg havde ellers overvejet Sony, men jeg holder mig bare til min iPhone.
  Tak for rådet 😉