I lørdags var jeg ude og skyde lidt til Copenhagen Photomeetup, der var arrangere af Michael Bang. Jeg havde pakket rimeligt let den dag og ud over at jeg manglede et stativ, så havde jeg da også alt jeg skulle bruge 🙂

Da vi fandt en container der kunne åbnes, så var missionen klar. Der skulle leges med gels, nu har jeg haft dem i over et år og stort set intet lavet med dem.

Jeg satte et blåt gel på en SB-800 og så en omnibouns uden over filteret, for at sprede lyset og og gøre det blødere,  der blev brugt en 1/1 udladning. På min SB-900 der satte jeg en Honl Photo Traveller8 softbox på og omkring en 1/4 udladning.

Softboksen blev brugt til at til at lyse Stine op.

Derefter så brugte jeg SB-800 med det blå gel til at lave en baggrund og give billedet dybde.

Det var alt i alt ret simpelt og opsætningen kan ses her. Det blev det sat op i bedste Brix og Zack Arial stil, et lys af gangen.

Andet skal der faktisk ikke til 🙂

Tak til Morten og Dennies for lån af stativ og en holder til speedlighten, samt til Christian Bjerg for at være assistent 😉

5 kommentarer