For et par måneder siden, så jeg i en video fra Squeeze the LIME en Beauty Dish til speedlight og da jeg ikke havde set sådan en før, så gik jagten ind, for sådan en måtte jeg have 🙂 Efter lidt søgen på nettet så faldt jeg over denne Walimex Beauty Dish på 41cm. Den løste jo lige den problemstilling jeg havde. Så den blev købt men det var så også det, for der manglede et eller andet, da et almindeligt stativ, bare ikke rigtigt gjorde det for mig.

Så kom jeg i tanke om at jeg havde set en Boom fra Interfit, mere præcist en Interfit Combi Boom Stand hos Midwest Photo Exchange.

Og da jeg ikke lige kunne finde en tilsvarende i danmark, så blev den købt hos Midwest, og mindre end en uge senere, så fik jeg den ind af døren 🙂

En af de smarte ting ved denne boom, er at den kan pakkes sammen og skubbes ind i sig selv. Så den ikke fylder særligt meget og man har altid det hele med, hvis man bare husker stativet.

Skal jeg komme med et kritik punkt, så er det at den skal strammes en del for at holde boomen ude, nå jeg har en Beauty Dish på den.

En ting man skal huske er en sandsæk, ellers så få man nok et problem hvis man skal bruge Boomens fulde længde.

Jeg lavede et par hurtige test skud den dag, da jeg fik Boomen.

Det første er min den store, med hans elskede DS. Beauty Dishen er placeret oven over ham og så er der en hurtig speedlight fra venstre.

Det andet billede var er et macro billede af nogle bær, hvor jeg også skød oppe fra og ned. Det er taget med en Nikon 105 mm Macro.

Kigger man godt efter, så kan man se Beauty Dishen i et af hjørnerne 🙂

Efter nogle at have leget med lyset på den sidste Sunbounceontur tur så er jeg overbevist om, at det her sæt nok skal blive interessant og sjovt at lege med. Så jeg glæder mig til at komme ud igen og skyde noget mere det udstyret 🙂

5 kommentarer