For nogen tid siden, der blev jeg spurgt om jeg kendte noget til Print på lærred og da jeg ikke gjorde det. Så stillede jeg spøgsmålet videre på foto101.dk Af Søren fra Bagkameraet.dk der blev jeg anbefalet Pixum.

Det print jeg fik lavet var et 60×80 print på lærred til den nette sum af 80€.

For at være sikker på at slut produktets kvalitet skulle være tiptop, så kontaktede jeg pixum, og fik minimums kravene på billede kvalitet mm.

Men efter jeg havde uploaded det første billede, så kunne jeg på deres “smily” se at det var slet ikke godt nok i kvalitet. Så jeg uploadede det fulde billede til serveren, men alligevel, så var den kun gul og ikke grøn. Det var lidt bekymrende da jeg sendte det afsted i “Gul” tilstand.

Men sket var sket og jeg måtte nu bare vente og se.

Ca. en uge senere modtog jeg billede og var lidt spændt på hvordan det nu så ud.

Jeg var lidt taktisk og lod fruen i huset pakke det ud. Så slap jeg for at se min fejltagelse som den første :p

Nu ved jeg ikke hvad jeg havde forestillet mig at få hjem, men billeder stod lige så skapt som på maskinen. Selv om det kun var “gult” så var kvaliteten helt i orden.

Det har gode farver og står skarpt, andet kan jeg ikke rigtigt kræve.

Det er nok ikke sidste gang at jeg få printet et billede på lærred 🙂

Så nu venter jeg bare ca. 3 mdr og så har jeg en sprit ny væg at hænge det på 🙂

Husk at rammen bruger nogle cm. hele vejen rundet om billedet, så man skal ikke beskære det for tæt.

Det var dette billede af mine knægte jeg sendte afsted.

6 kommentarer