For nogle uger siden, havde jeg mig en selv fed torsdag. Der var et kulturhus, der havde sagt ja til at udstille mine billeder til maj 2013. Det var jævnt cool, og det skulle helt klart på facebook, twitter mm.. Men men men, små 2 timer senere, havde to biblioteker også sagt “ja tak”. Tror du lige jeg havde svært ved at komme ned på jorden igen. Der var bare lige et “men”, den første var altså allerede her i November, hvis jeg kunne nå det?!.

Selv fed som jeg var, tænkte jeg “Det er sku da lige til, billederne skal bare i nogle rammer”. Ja, som om!

Faktisk skulle der gang i de små grå, for en udstilling, er ikke bare lige noget man laver. Det er ikke bare at få billederne i rammerne, der er meget meget mere.

Det kan f.eks. være, hvilke rammer og skal der overhovedet være rammer, og hvilken størrelse skulle de have? Hvad med presse og præsentations materiale? Alt i alt, var det ikke så lige til. Det er også grunden til, at jeg har været helt blå i hovedet de sidste 14 dage.

Alt omkring udstillingen, vil jeg dog komme ind på i en 3-4 dedikerede indlæg. For jeg syntes seriøst, at folk skal give sig selv den chance, og spørge om de må lave en udstilling (hvis man altså har lyst ;)).

Tårnby bibliotek – Filial Vestamager

Men i aften skete det, jeg var ude og hænge mine 10 landskabs billeder op, stedet er Vestamager bibliotek. Det var en meget hurtig ophængning, for selv om at de var så flinke at blive efter lukke tid (en stor tak :)), blev jeg jævnt presset .

Jeg havde f.eks. ikke lige tænkt på at have snor med?! Heldigvis lå der et supermarked lige om hjørnet, afsted var jeg.

Lidt ujævnt hænger de, men op kom de. Nu vil skal jeg lige ud og finde noget pænere snor, og så få jeg lavet dem klar hjemme fra. Så de alle sammen er lige lange. Og så kan jeg på en 20 min. tid, smutte ud og rette dem alle op 😉

Nu skal jeg have afsluttet, en artikel til www.sdf.dk. Derefter, skal jeg i gang med en ny udstilling, der skal vises på Kulturzonen. Dette bliver dog meget mere end, bare en udstilling. Men alt det kommer jeg tilbage til 😉

4 kommentarer

  • super, Jakob 🙂 Tillykke med de første billeder på “fremmed” væg. Det må være en rar fornemmelse. Hvor længe udstiller du der?

  • Takker, den kommer til at hænge der i små 3 uger 🙂

  • Det ser godt ud! Jeg glæder mig til at se dem i virkeligheden – og til dine tips om at udstille!

  • Jeg nåede at se dem! Meget flotte, blot lidt synd at de hænger på en trappe, men jeg kan forstå, det bliver bedre næste gang – og hvor og hvornår er det egentlig?