Den sidste uges tid, har jeg tømt min taske, og udover mit kamera,  pakket tre små objektiver ned i den. Det drejer om en Dreamy Diana 38 mm.. Den giver et lettere sløret skær over billederne. Det er lidt det “uperfekte” som vi alle render rundt og laver med vores mobiler, eller alle de analog lomography folk, går og leger med.

Lensbaby Composer Pro

Til jer der ikke kender Lensbaby, så er det et wannabe tilt/shift objektiv, der koster en brøk del af hvad et almindeligt koster.

Nikkor 50 mm f/1.4

Nå ja, jeg forlader ikke huset, uden mindst et rigtigt objektiv 😉

Fælles for objektiverne er at de om man vil, høre til den kreative ende af objektiv spektrummet.

Diana med  sløret, Lensbaby med tilt/shift, og en f/1.4 til at lege med lav dybde skarphed.

Men hvorfor?

Kort sagt; “Fordi jeg kan”. I lørdags fik jeg lyst til at lege lidt, og besluttede mig for, at det skal være i tasken i små 14 dage. Udover det så har jeg det også med at bruge et samme, igen og igen, nogle gange skal man have nulstillet sin måde at skyde på 😉

Men nu må vi se hvad der sker, og om jeg faktisk få rebootet min firkantethed, og får løsnet lidt op i nogle tanker.