Nytårs aften, der sad vi sammen med et vennepar, og der skulle vi sige “Tak for x” i 2010. Jeg må indrømme at jeg havde rigtigt svært ved at være overvejende positiv. Der er sket mange, rigtigt mange ting i 2010, en sjat gode, men overvejende har der været mange, rigtig, rigtig udfordringer. Heldigvis, så er langt de fleste blevet overvundet, og de sidste, ja dem tager vi i år 😉

For snart 14 dages tiden, der sagde jeg mit job op, min Direktør fik muligheden for at jeg kunne arbejde freelance for dem. Men det var nok mig der så mest positivt på den mulighed, så den blev ikke til noget.

Ret kort tid efter, der fik jeg en kontrakt i hånden fra Avanade, og da de tryllede en opgave frem til mig, tæt på hvor jeg bor, så kunne jeg ikke sige nej til dem. Så er der starter jeg den 1/3-2011.

På foto-fronten, der har det i December – til nu, stået rimeligt stille, det er der selvfølgelig også en grund til.

I knap 5 år, der har vi prøvet at få bygget om/ud, gang på gang så vi fået afslag, dels på grund af den økonomiske krise, eller fordi at vi ville lave nogle af tingene selv. Men i efteråret der faldt de hele på plads. Så når jeg om aften har fri fra arbejdet, så leger jeg byggemand Bob om aften og i weekenderne.

Nu er vi så så langt, at vi skal til at spartle, filte og male (er der nogle der keder sig i den kommende tid, såååå). Der efter kommer der en tømmer på besøg igen for at montere døre og lister. Så ca. medio marts flytter vi hjem igen 😉

På fotosiden, så har jeg valgt at “Kickstarte” 2011 (dog lidt sent), med at deltage i en workshop hos Christian Gruner (jeg har lokket mr. Raw med mig), så det ser jeg frem til 🙂

Selv om jeg lige pt. er rigtig træt og godt brugt, nå jeg går i seng om aften.

Så har jeg godt nok svært ved at have “Nej hatten” på, noget jeg har haft lidt for nemt ved alt længe 🙂

Nu ser jeg for alvor fremad! 🙂

2 kommentarer