Vi er på ferie oppe i det nordvestlige Jylland, nogle af vores venner, har et stutteri med en bestyre bolig. Da der pt. ikke bor nogle i bestyre boligen, så har vi fået lov til at låne den i en lille uges tid. Så det bliver vores base, nå vi skal udforske det nordvestlige Jylland.

Her den første morgen, så viste det sig at fyret var gået ud, og efter små 15 min. søgen, gik det op for mig at der måtte være en kælder, hvor fyret stod.

Da jeg endelig fandt nedgangen, så var der godt nok mørkt og koldt. Nu et der ikke mange ting, som jeg egentlig er bange for. Men små, kolde og mørke rum, de høre til en af de udfordringer, der lige skal tygges på en ekstra gang, inden jeg går ind :s

Og vi ved alle, hvad der sker, nå jeg nu har taget 5 skridt ned af trappen. BAM ,så kommer der en hånd ud mellem trappe trinene og griber fat om mine ben. Det sker altid på film!!

Tak til Hipstamatic og min iPhone for at forevige min frygt, men missionen blev udført, og nu har vi varmt vand igen 🙂

1 kommentar