I sommers fik jeg en anmelder kopi af Tina Kraghs fotobog “Lykken er lunefuld”.

Den handler i korte træk om Tinas sammenbrud, fra at være et helt almindeligt fungerende menneske og til at alt bare knækkede.

Tina har været T-Dags blogger på FotoMalia, hvor hun snakker om sine billeder, samt viser en del af dem. Jeg vil anbefale at du tager et kik på dem her: https://fotomalia.dk/t-dag-med-tina-kragh-kristiansen-fotografi-som-terapi/

Men anyways, her kommer videoen, og jeg kan godt afsløre, at jeg syntes det er et godt lille personligt projekt 🙂

Er du interesseret, kan bogen købes hos Saxo.com eller direkte hos forlaget BOD.com

Besøg Tinas website og se mere af hendes arbejde her tinakragh.dk

I facebook gruppen Danske Fotografer har vi i Januar 2021 emnet “Tilstand”, og den der rammer billedet bedst, vinder min anmelder kopi. Så hop ind i gruppen og læg et billede op med tagget #januar2021tilstand 🙂

Categorised in: , ,

This post was written by jakob