Forleden fik jeg en opringning; “Hvad sker der på din blog?”. Det var en af mine foto venner, der mente at det var på tide at jeg fik skrevet lidt igen 😉
For at gøre en lang historie kort, har mig og min bedre halvdel haft godt 10 meget lange år. Vi har mistet mange nærtstående familie medlemer, en lang følelsesmæssig rutchebanetur omkring vores ældstes søns fødsel, og indlæggelser. Det toppede vi med at min svoger og svigerinde flyttede ind, og at vi endelig kom i gang med vores husbyggeri.

Derfor sad jeg lige før jul og tænkte; “Vi bliver simpelthen nød til at komme ud, og opleve et eller andet”. Vi har tit snakket om at tage en tur til staterne, og køre rundt, derfor tænkte jeg at jeg ville undersøge det lidt, så kan vi gøre det i 2013 engang.

Jeg skrev til min faster der bor i Anacortes WA, for lige at høre om hun kunne komme med nogle foreslag. Det kunne hun, hun bor i Alaska om sommeren, så vi kunne bare låne hendes hus og hvis jeg var over 25 (nå ja, vi ses ikke så tit ;)) kunne jeg også låne hendes bil. Hovsa nu var turen allerede igang, vi manglede bare billetter. Takkede være nogle af mine forældres venner, blev de hurtigt indkøbt.

Derfor er jeg gået i rejse mode, om små 13 dage sidder jeg i et fly på vej til USA, og der bliver jeg en lille månede. Udover at jeg ved vi skal bo i Anacortes og køre en lang tur, på 591 miles, over til min kusine i Troy, Montana (se kortet nedeunder). Der skal vi hilse på en masse familie, jeg aldrig har mødt, samt holde 4 juli. Ellers jeg ikke rigtigt hvad vi skal lave, udover at holde ferie 😉

Jeg har derfor allieret mig med venner, familie, internettet og google maps.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, mit kamera det skal luftes på turen. Jeg har store planer om at skulle ud og lave nogle landskabs billeder. Min kusine bor nærmest ude i en skov, men udover det har jeg pt. kig på følgende:

  • Glacier National Park
  • Olympic National Forest
  • Okanogan National Forest
  • Snoqualmie National Forest
  • North Cascades National Park
  • Yellow stone Park står også på listen, men ved ikke om det lige ligger forlangt nede.

Kender du noget omkring Seattle området, må du meget gerne sige til 🙂

Jeg regner med at skrive lidt omkring planlægning og “scouting” på internettet, efterhånden som jeg kommer igennem det. Men ellers vil bloggen forhåbentlig fungere lidt som en dagbog, imens vi er derover.

Da jeg har et ønske om, at ungerne skal kunne huske turen, var noget af det første jeg fik gjort, var at investere i et Nikon s30 “familie” kamera til dem. Det er et rimeligt billigt familie kamera, der er vandtæt og ikke kan smadres (sådan da ;)).

2 kommentarer