I weekenden var jeg på en lille fototur i sverige med fotoklubben. Formålet var ren hygge, og efter en travl periode, så var det tiltrængt med en halv dags fri fra det hele 🙂
Ud over nogle enkelte ønsker, om at fylde et par tomme billede rammer, så var jeg stort set mentalt renset i hovedet.

Hele dagen igennem der var solen lavtliggende, og ret hurtigt så begyndte jeg at lege med høje blændetal, modlys og lens flare.

Skal man have lensflares og “stjerne” formen frem, så skal du på i nogle høje blændetal f/25 +,  og helst trække lukkeren lidt tid. Hvis du har en hurtig lukker tid, så få du ikke strålerne med, men kun den lyse klump midten.

Det er ikke stor kunst, men leg og leg det havde jeg brug for 🙂

Nu vi er i sort / hvid temaet 🙂

Her havde vi så lige årets solnedgang, som jeg valgte at konvetere til sort/hvid, det gav den stemning som jeg ville have frem 🙂

Ved ikke hvorfor, men en tur til Sverige det kan ikke undervurderes. Selv om vi kun var en time væk, så er naturen meget mere storslående. At vejret var suverent, det gjorde det ikke værre, ren terapi for sjælen 🙂