Kunstvinduet har indtil den 28 Juli 2021 Lars Schwanders portræt udstilling “Billeder af kunstnere og venner”. Eller nærmere det har en “reader’s digest” udgaven af udstillingen 🙂

Kunstvinduet

Kunstvinduet er nok udentvivl det mindste galleri jeg kender.  For lige at forstå hvad det lille galleri er skal der nok lidt historie bag. Manden bag galleriet er Ole Schwander og han har kørt det i nogle år. Alt i alt er det et lille con amore projekt.

Det lille galleri kunst vinduet.

Da han flyttede til Havneholmen var der et lille rum, der ikke blev brugt til noget. Og det kunne jo blive til et fint lille galleri, med åbent 24 timer i døgnet. Det lavede han så 🙂

Al information om Kunstvinduet er umidlbart i en lille facebook gruppe, det er også her alle udstillere bliver annonceret. Du kan melde dig ind i gruppen her

Adressen på det lille galleri er : Havneholmen 78, 1561 København V. 

Lars, kunstnere og venner

Jeg har tideligere lavet lidt video om “hele” udstillingen, det du se/læse om her.

Det er en lille udstilling på 10 billeder, og en blanding af billeder fra Larses tid hos Sidegaden samt venner gennem tiden.

Nu har jeg efterhånden set billederne mange gange, og ja, jeg har også bogen. Skulle du være i tvivl, så har jeg et bog problem, men det er altså jeg finder min inspiration 😉 Dog bliver jeg altid glad når jeg ser dem, de er ganske enkelt gode portætter og jeg behøver ikke at kende personerne for at få en god oplevelse.

Portrætterne er både nærværende og interessante at kigge på, jeg bliver fanget helt ind.

Absolut et kig værd så hvis du alligvel er i hovedstaden og nær fisketorvet, er det lige om hjørnet 😉

4 kommentarer