Det er efterhånden nogle måneder siden, men jeg har endelig fået købt mig en hvid baggrund, samt et transportabelt ophæng.

Egentlig så havde jeg kigget meget, rigtigt meget på en HiLite baggrund, men jeg kan ikke rigtigt få mig selv til at købe en, da de er forholdsvis dyre. Så jeg besluttede mig for, at jeg ville starte med noget så uhåndterbart som en hvid baggrund 🙂

Hvad kan man sige om en hvid baggrund? Egentlig ikke så meget andet, end at den er hvid, og ca. 2,7 m bred samt 11 m lang.

I dag havde jeg et lille medarbejder shoot, for en af mine kunder. Der skulle lige skydes et billede til et website, og da vi havde lidt travlt, så bad jeg hende kommer hjem til mig. Det er ellers ikke noget jeg plejer at gøre, da jeg ikke har noget studio, og helst tager ud til kunderne.

Men jeg drøner ind af døren, ca. 30 min før hun kommer, og da vi har ordnet have hele weekenden, så ligner vores hus noget fra en krigszone. Det er ikke lige noget ledigt plads nogle steder, til at jeg kan sætte baggrund mm. op, total krise :s

Nåå jo, jeg har jo gangen, som er ved at blive sat i stand!

Men damn den er kun 150cm bred, og rullen er jo 270 cm. Så er det jo godt at det er papir, jeg smed rullen ned på gulvet, rullede den ud i bredden, og efter et kort besøg af fru saks, og med min bedste ven hr. gaffatape, så havde jeg en baggrund, som lige passer ind i min gang 🙂

Det gode ved en hvid baggrund, det er man kan gøre den hvid, grå og stort set sort. Det kan gøres, ved at dæmpe lyset, eller arbejde med blænden. Det gør den hvide baggrund meget mere alsidig end dens sorte eller grå kollega 🙂

Men anyways, jeg var klar til at kunne få i gang. Ud over en uvorn lille knægt på snart 6 år (her var jeg lige ved at bruge gaffatapen igen!), så gik det som det skulle, og små 20 min senere, så var hun ud af døren igen.

Jeg lavede nogle test skud, af mine unger, de kommer op en af dagene, sammen et lille diagram.

Som bonus, så har jeg nu en “mini” baggrund, på ca. 140 cm i bredden, og knap 3 m lang. Den er lige til at tage med mig, hvis jeg skal ud og lave noget sjovt en dag ved lejlighed 🙂

Måske til noget ala. dette, hvis der er nogle der skulle have lyst :p

2 kommentarer