Den 23/9-2011 til den 28/1-2012 kommer Gregory Crewdsons udstilling “In a lonly place” til København. Den amrikanske fotograf Gregory Crewdson (26/9, 1962) , laver efter min mening nogle helt enestående billeder.

Hvor vi andre går og tænker “hvis jeg bare havde et Studio, hvor jeg kunne lave et lille fedt setup. Jamen, så lukker han lige en hovedgade en eftermiddag 🙂

Oprindeligt så var det hans tanke, at være musiker, men pige fik ham til at starte på et fotoskole forløb, og der blev han hooked på fotografi.

Hans billeder, de er meget dystre og stillestående, samtidigt med at de er fyldte med detaljer. Jeg syntes at de har en meget dragende effekt, og jeg kan sidde og kigge på dem længe, bare for at finde detalje på detalje.

Men se dette interview med ham, det er ret interessant.

Men tilbage til udstillingen, stedet er Diamanten i københavn, den 23/9-2011, åbner udstillingen med Artist’s talk. Jeg er ikke helt sikker på om det betyder at han dukker op, eller hur?!. Læs mere om udstillingen her