Bliver jeg vækket kl 3 om natten (som om jeg sover der :)), med den besked at jeg skulle stille på et shoot om 20 min., hvad ville jeg så tage med mig? Så ville jeg gå lige ind i mit skab, og snuppe følgende:

  • En Westcott 28″ softboks
  • Manfrotto 5001B + Manfrotto 026 Lite
  • En Westscott paraply
  • Enten min Sunbounce Micro eller en 5i1 reflektor

Jojo, jeg har selvfølgelig mit D700, 24-70 SB-900, og en flash trigger med, men det ligger fast i min taske 😉

Jeg har længe brugt en Lastolite Ezybox Hotshoe, 40×40 cm, det er en superlækker, speedlight softboks med et dejligt, blødt lys. Men den fylder lidt meget, når den er pakket sammen, så den er kommet ud af mit rejsekit, men ligger dog fast i min stativs taske.

Med det her lille kit, det kan jeg stort set lave alt muligt forskelligt. Egentlig så bruger jeg normalt ikke paraplyen, da jeg er mest til softbokse så er den altid mit første valg.

Det er ikke det samme, som at jeg kun bruger dette grej. Men det er ret lækkert at kunne rejse let, og pakket sammen på ferie, så fylder det ikke meget mere, end en almindelig paraply i bagagerummet 🙂

Så jeg kan klart anbefale, at du får lavet dig et lille rejsekit, så står du aldrig og mangler nå folk lige kommer rendende.

3 kommentarer

  • Der er lige det med at det er rart at supplere med en sandsæt, men det sæt har jeg også liggende klar.

  • Min ven, der er fotograf, rejser altid med flightcases, hvis han skal længere væk, hvor en flyrejse er inkluderet. Ville du også gøre det?

    • Nu har jeg sjældent så meget grej med i fly, men skulle jeg på en større opgave, ville jeg uden tvivl vælge en Pelicase 🙂