Jeg er ved at nå til vejs ende med billederne fra Christian Gruners workshop, lige pt. der er jeg i gang med Anamarija Saric Igår, da jeg var igang, med et af billederne, der slog det mig, måske skulle jeg lige sætte iShowU, til at optage min gennegang af billedet.

Der er ingen kommentare undervejs, da jeg havde nogle unger der kaldte hele tiden (selv om de burde sove;)).

Videoen er ca. 12 min og viser kort hvad jeg gør, samt mine fejl, som jeg retter tilbage undervejs.

Egentlig så vil jeg bruge mindst muligt tid i photoshop, men nå sandheden kommer frem, så er et fullframe kamera, et skarpt objektiv, og kraftigt lys, nådesløst over for modellen.

Går man tæt på, så kan man se ALLE detaljer, så huden få en omgang, nogle mærker og skygger bliver fjernet.

Da folk ikke er perfekte, så går jeg ikke alt igennem, så huden bliver helt glat og fejlfri, det er ikke naturligt i mine øjne 🙂

Nå jeg ordner hud, så bruger jeg blur tool og brush, jeg ved godt at der er mange “lettere” måder at ordne hud på. Men jeg kan godt lide kontrollen, jeg har ved at tage det skridt for skidt. Bruger man et blur lag, så få alt den samme behandling, og det giver i mine øjene ikke det bedste resultat.

Har huden nogle farvemæssige ujævnheder, så bruger jeg min brush til at rette det ud med.

Før

Gennemgang

Efter

1 kommentar